Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki nőként folyamatosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nőként folyamatosan análba csináltatja, az nem fél, hogy később nem tudja majd visszatartani, vagy pelenkázni kell?

Figyelt kérdés

Szerintem nem arra lett kitalálva.

Plusz amúgy sok idősebbet amúgy is pelenkázni kell, szerintem ez felgyorsítja. A fertőzésekről nem beszélve, pláne ha cserélgetik.

Halál komolyan kérdeztem, semmi rossz szándék.

tegnap 17:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Mutasd a pelenkás melegeket. Elég egy pride fotó.
tegnap 23:25
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ha ez a perverziód. 🤷‍♀️

tegnap 23:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Szóval nincs érdemi válaszod. Köszönöm. Én is így gondoltam. Ezzel akkor itt, és a jövőbeni kérdések alatt is lezárhatjuk ezt a blődséget.
ma 00:22
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Elvárnád, hogy komolyan vegyelek, mikor érdemi válasz neked csak az lenne, ha kimennék Pride-ra letolatni minden melegnek tűnő csávóval a nadrágját, és kifejezetten a te meggyőzésed céljával fényképes dokumentációt vezetnék mindenkiről, akin pelenkát látok? 😀 (Mert nyilván a széklet inkontinencia az a folyamatos pelenkaviselés indokoltságánál kezdődik, amíg addig nem fajult az eü-i problémád, addig csak képzelegsz.)

Nyugi, ameddig folytatod a valóságtagadást, addig bele fogsz futni a válaszaimba, mert a kockázatokra való figyelemfelhívás az elsődleges, és te ezt ásod alá minden megnyilvánulásoddal.

ma 00:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem, egy olyan állítást teszel, ami nyilvánvalóan szembemegy a tapaszt valósággal.

Persze, hozhatsz blikkes cikket róla. Egy hete azt olvastam, Napóleon biztosan nem gyomorrákban halt meg, hanem arzénmérgezésben, mert ezért és azért. Utána olyan cikket, hogy Napóleon biztosan nem arzénmérgezésben halt meg, hanem gyomorrákban, mert ezért és azért.

Ha a nőket pelenkázni kell anál miatt, akkor a férfiakat is. Ha a sűrű anál ezt okozza, akkor a melegek, akik _máshogy nem is szexelnek_ egyöntetűen pelenkában járkálnának az utcán.

Kit nézel hülyének?

ma 10:02
 16/17 anonim ***** válasza:
15.: Vannak melegek, akik az orális szexet csinálják. Ott se análozik szerintem mindenki.
ma 11:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Hány ezreléke ez a melegeknek? Gondolod, hogy a többség ilyen?

Ha nem, akkor továbbra is az helyzet, hogy a többségnek kollektíven pelenkában kellene járnia.

Hol vannak?

Ez nem érdemi válasz.

ma 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!