Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális dolog ennyire izgulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ennyire izgulni férfiakra?

Figyelt kérdés
Bárhol meglátok jó pasikat, liftben, utcán, akárhol, egyből beindulok. Párkapcsolatot már fent se tartok, mert úgyse tudnék hűséges lenni. Normális ez lassan 30 évesen? Rengeteg férfival voltam már, azt gondoltam idővel kiélem magam, de nem…

tegnap 11:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
45%
Én is találkoztam pár napja egy ilyen csajjal. Leült elém a váróteremben, és folyton hátranézett a szemembe, meg megállás nélkül ízget-mozgott, a haját igazgatta megállás nélkül. Látszott rajta, hogy teljesen be van indulva. Végül bátorságot vett magán, és hozzámszólt. Valami lapot papírlapot szeretett volna, de nem volt nálam. Utána meg felállt, elment mellettem, hogy lássam a fenekét. Amúgy szívesen megdugtam volna, mert nem nézett ki rosszul, csak aztán bejött egy csávó ismerősre, akivel elkezdett beszélgetni, én meg elmentem.
tegnap 12:24
 12/29 anonim ***** válasza:
56%
Igazi nimfókat nehéz találni.
tegnap 12:32
 13/29 anonim ***** válasza:
84%

Ha a munkádat, tanulást, napi teendőidet el tudod mellette látni akkor NORMÁLIS! Nem átlagos, de nem is kóros.

Nem egyforma az emberek libidója, preferenciája, vágyai. Neked vagy nyitott kapcsolat való, vagy kóstolj bele a swingerek világába ahol a pároddal közösen tudjátok megélni a vágyaitokat. Tucatnyi párt ismerek akik együtt vannak, gyerekek, családi programok, végzik rendesen a munkájukat, de a szexuális életüket az átlagnál kicsit változatosabban élik meg. Ők így boldogok, mert mindketten erre vágynak (pont hogy egy testileg monogám kapcsolatban nem éreznék jól magukat).

tegnap 12:54
 14/29 anonim ***** válasza:
54%
rengeteg pasi van, aki igy is lenne veled parkapcsolatban, sot direkt ilyen not keres, aki meri élni az életet.
tegnap 13:32
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Miért jó férfi létedre nőként kiírni a kérdést?
tegnap 16:11
 16/29 anonim ***** válasza:
31%
#15 kamukérdéseket azért szoktak kiírni, mert vagy egy kis figyelemre vágyik az incel pasi, vagy mert egy meleg fószer és így szívatja a naiv gyerekeket.
tegnap 16:31
 17/29 anonim ***** válasza:
85%

Az eddig válaszok alapján nekem úgy tűnik, hogy csak azt tudod elfogadni, hogy ez rendben van. Csak, akkor azt nem értem, hogy minek írtad ki a kérdést? Nem ez nagyon nincs rendben. Ez egy függőség. Valamit kompenzálsz ezzel. Azt ennyiből nem lehet tudni, hogy mit. A munkamánia is egy függőség az is kompenzáció.

Ha neked így jó, akkor hajrá! Ha majd valóban változni akarsz, akkor majd fogsz ha felkeresel egy szakembert aki segít. Vagy leéled így az életed vállalva a következményeket.

Ez a te döntésed!

tegnap 16:35
 18/29 anonim ***** válasza:
84%
Normális vagy sem (mások szerint!) úgy élj ahogy neked jó!
tegnap 16:55
 19/29 anonim ***** válasza:
40%
Ha felismerted magadban, hogy ez nem feltétlen jó, akkor érdemes szakemberhez fordulni vele. Nem jó, valaki oka csak lehet, hogy így alakult.
tegnap 17:39
 20/29 anonim válasza:
0%
Még ha kamu is a kérdés az a baj, hogy vannak ilyen "cédák". Az ilyentől menekülni érdemes, legalábbis értelmes férfi nem kezd ezzel a nősténnyel SEMMILYEN kapcsolatot.
tegnap 17:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!