Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Hova a legjobb elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Hova a legjobb elélvezni?

Figyelt kérdés
Tegyétek sorrendbe a 3 verziót, értelemszerűen az 1-es a legjobb, a 3-as a harmadik legjobb.
ma 19:20
A kérdező szavazást indított:
1. Punciba gumi nélkül, 2. Szájba, 3. Punciba óvszerrel
1. Punciba gumi nélkül, 2. Punciba óvszerrel, 3. Szájba
1. Szájba, 2. Punciba gumi nélkül, 3. Punciba óvszerrel
1. Szájba, 2. Punciba óvszerrel, 3. Punciba gumi nélkül
1. Punciba óvszerrel, 2. Szájba, 3. Punciba gumi nélkül
1. Punciba óvszerrel, 2. Punciba gumi nélkül, 3. Szájba
18 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még ilyen kérdést.
ma 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Élvezem , ha forróság veszi körül a farkam , ha lehet tövig .
ma 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Nos,ovszerben nem szerettem sem kefélni, sem beleélvezni. Pontosabban az első háromba biztosan nem fér bele.

A sorrend nálam:1. punciba 2. szájra/nyakra/mellre együtt 3. szájba (elötte azért olyan dolgokat eszek hogy a g.ci édes legyen.Ne gondolja már azt a csaj egy jól sikerült kurás után hogy milyen szar izü a g.ci(m).

ma 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak a punciba szeretek elélvezni, méghozzá gumi nélkül
ma 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Feleségem van (49) és 12 éve már nem eshet teherbe.

1. Punciba gumi nélkül, ez az alapeset. Imádom, hogy ész nélkül csupasz farokkal, tövignyomva következmények nélkül telelőhetem a punciját. Ezt ő is élvezi, elélvezi. Istenem, hogy ez milyen csodás érzés...

2. Szájba, ha aktus előtt, alatt ez feleségem kéri, hogy a szájába engedjem, más esetben kifejezetten ez a cél, ha 69-ezünk, ha azt kérem, hogy szájjal elégítsen ki, vagy éppen szeretnék a szájával szeretkezni.

3. Punciba óvszerrel, na ez az az opció, ami nálam soha nem játszott. Mindenféle óvszerben azonnal lelankadok. Így, hogy az óvszerbe fejezzem be az aktust, sajnos esélytelen.

ma 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Csak gumiba szeretek elélvezni, punci nélkül.

:))

ma 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Vazzeg, nincs is kedvem értelmezni ezt a baromságot. Hány éves vagy, 10?
ma 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Idővel majd rájössz öcskös, hogy tökmindegy csak ügyes legyen a csaj és külsőleg is bejöjjön.
ma 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:

7;Ha nincs kedved értelmezni mit keresel itt? Szex témában mégis milyen kérdést tegyen fel? Hogy ki mit kapott ajándékba karácsonyra?

Akik ilyen kérdésen kiakadnak valószínűleg nem sok puncit láttak életükben. Legalábbis élőben..

ma 23:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem akadtam ki, csak utalni akartam valamire a kérdező számára... Nekem inkább úgy tűnik, hogy te akadtál ki. :)
ma 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!