Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőkről miért terjedt el az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkről miért terjedt el az a tévhit, hogy empatikusak és elfogadóak?

Figyelt kérdés
Valójában nagyon gonoszak. Egyáltalán nem fogadják el, ha a partnernek kicsi a pénisze. Pedig semmiről se tehet a férfi.
tegnap 20:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

#10 termodinamika... izé, lehet én tanultam rosszul anno a dolgokat, de ennek semmi köze hozzá 😂

Ha ennyire mérnökösködni akarsz, tartós lesz egy kötés ha a 16-os furatba egy 8-as csavart akarsz rakni?

tegnap 22:09
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Szomorú, hogy te mérnök vagy és mégis ennyire SÖTÉT! Ahogy feljebb is írtam Google barátod, jó lenne, ha megtanulnád használni!

De mivel neked ez sem megy, segítek.

"A pajzsmirigy alulműködés akkor következik be, amikor a pajzsmirigy valamilyen okból nem termel vagy nem bocsát ki elegendő pajzsmirigyhormont a szervezetébe. Ez lelassítja az anyagcserét az egész szervezetében, ami hízáshoz vezet."

"Ezzel egy orvos se vitatkozik, mert veled ellentétben ők okos és tanult emberek."

Velem nem is fognak vitatkozni, de téged jó pofán röhögnek, mert ostoba, arrogáns, s.ggfej vagy, aki arra sem képes, hogy utána nézzen valaminek.

Az egyik kolléganőm 180 cm és mellé 70 kg volt egész életében. Olyan volt, mint egy moddell. Majd pajzsmirigy gyulladása lett és felszedett több mint 20 kg. Egy dekával nem evett többet, mint előtte.

De gondolom ezt is megmagyarázod vmi olyan dologgal, aminek semmi köze nincs hozzá.

tegnap 22:15
 13/26 A kérdező kommentje:
Anyag nem vész el, nem keletkezik a semmiből, csak átalakul. Ennek miért ne lenne köze a fogyáshoz?
tegnap 22:15
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

És a te mikro péniszedre milyen termodinamikai törvény érvényesül, ami miatt nem nőtt meg?😂😂

Bébi répa 🤣

tegnap 22:17
 15/26 A kérdező kommentje:

"A pajzsmirigy alulműködés akkor következik be, amikor a pajzsmirigy valamilyen okból nem termel vagy nem bocsát ki elegendő pajzsmirigyhormont a szervezetébe. Ez lelassítja az anyagcserét az egész szervezetében, ami hízáshoz vezet."

Én ezt nem vitatom és utaltam is rá, hogy lassító tényezőként lehet jelen betegség. De ez se képes megakadályozni a fogyást. Megnehezíteni megtudja, de teljesen ellehetetleníteni semmi sem képes.

tegnap 22:19
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
Nem is arról volt szó, h lassítja a fogyást, hanem, hogy hoznak tőle!🤦‍♀️
tegnap 22:21
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
Híznak tőle *
tegnap 22:22
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

Ez a kérdező akkor lesz mérnök, amikor én a NASA-nál asztronauta.

Tudod kedves, a fizika és a biológia egybevág, de attól vannak különbségek, nem is kevés. Egy emberi szervezet sem működik 100%ban egyformán. Millio plusz egy betegség van, és attól, hogy neked a Tiktokon a bodybuilderek azt mondják, hogy minden csak kifogás, megsúgom nem az.

Hogy miért? Mert én is ezt a nagy deficitedet próbáltam 1 kerek évig. (Pajzsmirigy alulműködésem van) és képzeld el, nem használt. A mérleg lefele nem ment. Napi 1500 kcal vittem be, annyi salátát ettem, hogy azt hittem a végére mekegni fogok. Tudod miért csináltam? Mert az ilyen nyomingerek, mint te azt mondták, hogy hülye vagyok, mert ezt elhiszem.

Én megértem, papíron ezek a számítások nagyon szépen kijöhetnek, elméletben is nagyon jól mehet. De a gyakorlat sokszor meghaladja az emberi tudást, és sokszor rájön az ember, hogy nem tud semmit.

Ismerősöm meg túlműködéssel küzd. Simán megeszik napu 2 csomag chipset, Mekit, 2 fogásos ebédet és társait, olyan mint a nádszál.

Ő a te kis elméleted szerint eddig nagy kéne legyen. Hogy nem az?

Kedves "mérnökúr" remélem megérted, hogy az életben az ember sokmindent nem érthet, és nem pár képlet meg törvény alapján történik abszolúte minden. Főleg nem a biológia.

tegnap 22:30
 19/26 A kérdező kommentje:

Híznak tőle, oké. Ha fogyni akar, akkor kevesebbet kell enni, ilyen egyszerű a dolog.

"Nincs olyan hormonprobléma, ami mellett ne lehetne lefogyni."

Innen indult az egész vita. Ez a mondat továbbra is 100%-ban igaz.

tegnap 22:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

mr. smart small dick számold ki a TSI - d és nyugi.

amúgy mekkora?

Mert lehet csak nem tudod használni.

Amúgy meg van implantátum csak szólok.

Ja és dili doki is kell majd hogy rendben legyen az ön és a világ értékelésed.

Az meg sajnos tényleg hogy a pici bögyörőn nem tud lovagolni legyen akár mekkora a szíve az illetőnek.

tegnap 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!