Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy probléma, ha szeretkezéskor egy bizonyos kérését mindig figyelmen kívül hagyom?
A barátnőm kínosan érzi magát, ha ingerelve van a puncija, miközben megcsókolom. Mármint úgy értve, hogy számára nagyon zavarbaejtő, nem akar az arcomba nyögni, mert az olyan "kellemetlen" és "zavarbaejtő". Szóval ha kézzel csinálok bármit is, akkor abba kéne hagyni, amíg csókolózunk, ha meg misszionárius közben csókolnám meg, akkor addig lehetőleg ne mozduljak meg, de jó lenne, ha addig kivennék, biztos, ami biztos.
Nekem ez nem jön magától, többnyire nem jön össze ez, mert egyszerűen nem ezen jár az agyam közben. A barátnőm viszont utólag nem egyszer megkérdezte, hogy ezt direkt csinálom-e, meg így mondta, hogy neki ez zavarbaejtő. Egyébként többnyire nem szándékos, ha közben mondaná, akkor amúgy nem csinálnám így, de sokszor, vagyis többnyire csak szimplán nem fordul meg a fejemben, hogy ezt nem úgy kéne, ahogy amúgy csinálnám.

#2 akkor közben miért nem mondja neki?
Szerintem meg jól esik neki, csak később, mikor a szexnek vége, csillapodnak a hormonok, elkezd agyalni... Ilyenkor jönnek ezek a gondolatok, hogy jaj, nem volt nagy a hasam? Nem lógott nagyon a mellem közben? Stb.
Akkor szóljon, amikor zavarja őt!

És ez hogy alakul ki, hogy nem akarja, de mégis megtörténik?
Én ezt nem kérem, egyszerűen elfordítom a fejem.

Beteg a csaj fejben nem kicsit. :D
Ja és önző is, az legyen amit ő mond, neked ne legyenek vágyaid. dejó,
Miért jó neked hogy vele vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!