Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem sikerül szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül szexelni senkivel? 23F

Figyelt kérdés

egyszerűen már nemtudom mit tegyek, hogy összejöjjön bármilyen szex, akár szerelemből vagy alkalmiból.

Rosszlányokra azért nem akarok menni, mert olyan szexre gondolok ahol mindketten kívánjuk egymást, és nem fizetek semmit se.

Sztem kiegyensúlyozott életem van, edzek, élvezem a munkám, ápolt vagyok, szeretek beszélgetni és tudok is. Olyan mintha észre se vennének a nők.

mit baszok el?

ma 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Öltözködés,önbizalom..😉💪
ma 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hol próbálsz ismerkedni?
ma 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát már valószínűleg ott elakad a dolog, hogy te azt akarod, hogy kölcsönösen kívánjátok egymást. Ha alkalmi szexre vágysz, akkor eleve nem kívánságműsor, ha kívánod kívánod, ha nem nem, egy biztos, hogy ha a nő nem kíván, akkor nem lesz alkalmi szex sem. Szerelem meg csak úgy nem alakul ki, ahhoz kellene egy olyan számodra vonzó nőt találni, akivel hosszabb távon randiztok. Én szerintem nálad nem arról van szó, hogy nem vesz észre senki, hanem olyan nem vesz észre, aki neked bejön, de hidd el, hogy ez luxus. Vagy elengeded a szex dolgot és tepersz addig, amíg össze nem jön egy számodra vonzó nővel vagy hagyod a picsába és szexelsz számodra nem éppen kívánatos nőkkel, akiknek bejössz.
ma 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Ha eleve szarul állsz a nőkhöz akkor ne csodálkozz.

A rosszlányoknál is kölcsönös a dolog.

Meg miért nem jársz bulizni azt mondtad ott egyszer szereztél nőt bebasztatok és elvitted egy hotelba. Csináld azt menj el bulizni vidd a haverjaid ott csajozzatok. Találtok majd szép csajokat és akiknek ti is bejöttök meg szexelhetnékük van azok meg úgy is ágyba bújnak veletek

ma 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagy
ma 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
De akit csúnyázol azzal ne akarj ágyba bújni se
ma 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs kedvem ahhoz hogy kihasználjanak aztán beszéljenek rólam összevissza mindent. Ha ez énvédés akkor az.
ma 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!