Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés egy idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy idősebb nővel szexelni?

Figyelt kérdés
lehetőségem lenne egy idősebb nővel szexelni. nem érzem a 16 év korkülönbséget, tök jól kijövünk. de belegondoltam, hogy szex közben, vagy utána összebújáskor, vagy esetleg ha utána együtt alszunk éjjel, akkor nem tök fura érzés, hogy kb az anyàm lehetne? aki lefeküdt egy ennyivel idősebb nővel, elmondaná a tapasztalatàt? nem volt utána furcsa érzés ez miatt?
ma 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szexeltem nálam idősebb nővel, de élőben nézni egy idősebb nőt fiatal sráccal elég izgalmas élmény volt.
ma 17:26
 2/6 anonim válasza:
19%
Csak akkor ha szerelmes vagy és komoly kapcsolatot szeretnél vele. Ne legyél szánalmas.
ma 17:34
 3/6 A kérdező kommentje:
valószínű ő sem komoly kapcsolatra vàgyna egy nàla 16 évvel fiatalabbal. de a szexuàlis igénye meg elég nagy, többen mondták
ma 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon jól esett egy haverom anyukájával. Jól mozgott, nem kellett védekezni sem.
ma 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon jó. 46 vagyok, a nő 62. Már 20 éve járunk össze rendszeresen. Hétköznap egy-egy éjszakát töltünk együtt, és havi 1-2 hétvégét, péntek estétől hétfő reggelig. Nem zsenge csirke, de még mindíg qrva jó nő. Passzolnak a szexuális igényeink és azon kívül is jól megértjük egymást. Szexután az összebújás és az együtt alvás is csodás. Kiskifli-nagykiflibe meztelen alszunk. Együtt fürdünk hosszan, a kádat teleengedve elnyúlva benne. Szeret nekem lengén és szexisen öltözni. Nincs benne semmi furcsa. Teljesen renben van ez. Az életkorral meg ne törődj.

Még egy kis segítség, hogy 20évesen összejöttem egy 54 éves nővel, és együtt voltunk három évig. Abszolút jó, szép volt.

Nektek meg sok boldoságot és érezzétek jól egymást. Hajrá!

ma 18:52
 6/6 anonim válasza:
74%
24 évesen volt egy szexkapcsolatom egy 39 éves nővel, életem legkomolyabb együttlétei voltak. most 32 vagyok és ha egy 40-50-es nő rámírna, nagyon boldog lennék :)
ma 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!