Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ti gáznak találjátok azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti gáznak találjátok azt a férfit, akinek lábfétise van?

Figyelt kérdés

Én azt látom, hogy nagyon sok nő elítéli a lábfétises férfiakat, holott tudatosan pénztárcájukat és idejüket nem kímélve sokat foglalkoznak azzal, hogy szép, formás, ápolt lábaik legyenek. Ha azért csinosítjátok a lábatokat, hogy esztétikusabb legyen, akkor miért akadtok ki azon, ha sok férfi erre gerjed?

31F

ma 13:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

A nők mindent gáznak tartanak, ami számukra nem okoz élvezetet. Rengeteg nővel beszélgettem már itt az oldalon is ilyen témákról. Ez általában úgy szokott zajlani, hogy ők elmondják a vágyaikat, extrémebb perverzióikat, vagy ,hogy mit nem kapnak meg otthon a férjüktől, aztán mikor én kezdem el mondani az enyémeket, akkor megy az ítélkezés, a fújjogás, köpködés, meg lenézés. Aztán eltűnnek.

Nem nagyon lehet már olyan nőt találni, akivel konstruktívan lehetne beszélgetni az ilyen témákról.

ma 16:03
 12/17 A kérdező kommentje:
#10 ezzel tulajdonképpen meg is ragatad azt a problémakört, ami visszavezet oda, hogy ilyesféle írásos formában mint pl. a gyk-n sosem lehet tökéletesen sem a kérdést, sem a választ megfogalmazni. Mert valaki egyből a legrosszabbra gondol, míg más pont az ellenkezőjére. A formátum és a terjedelem nem teszi lehetővé a pontosabb, bővebb diskurzust. És ebből alakulnak ki ezek az értelmetlen viták, amiket szóban nagyon rövidre lehetne zárni, mert ott lehet árnyalni a és kiegészíteni amondandót. így viszont nem lehetséges, így valójában utólag bele gondolva maga a kérdés kiírás is értelmetlen volt.
ma 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Az a vicc, hogy sokan elítélik, de megy a duma, hogy "Azonban az aktuális pasimnak engedem". Kérdés, hogy hányadik már ez a pasi:):)? Kérdés, hogy mit-mennyit enged belőle: mert van, aki elsőre egy talppuszit sem enged, de "az épp aktuális pasimmal" meg mindent, a lábmunkát is. Olyan ez, hogy ameddig nem próbálja ki a nő, addig csak dumál, hogy "Jaj, de undi"...
ma 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már előttem leírták és a kérdező is belátta én is úgy gondolom hogy szerintem nem gáz. Addig míg bizonyos kereteken belül történik a dolog. Mondjuk nagyjából addig hogy akár a szexuális együttlétekben is szerepet kapjon. Az viszont már nem biztos hogy tetszene ha csakis ezen lenne a fókusz és másról nem is szólna a kapcsolat úgy már nem férne bele részemről. De amíg ésszerű határokon belül mozog a dolog addig nem okoz hátrányt vagy gondot.
ma 18:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom gáznak, de ez a kérdés a kifejtésben elég szánalmas fordulatot vett, már bocs. Amúgy igen, azt már valóban nem vállalnám, hogy a büdösre izzadt lábammal kezdjen valamit a pasi, meg azt se, hogy megtapossam a farkát, de ezenfelül oké vagyok vele.
ma 18:46
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 mit értesz szánalmas fordulat alatt?
ma 19:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok:) de meg van a véleményem erről.

Szerintem a nőknek semmi kifogása a lábfétis ellen.

Az ellen van kifogásuk amikor nem barátnőt kerestek hanem egy nőt aki kiszolgálja a fétisetek. Erre ott vannak a prostik. A legtöbb nő szerintem a párjával értelmes keretek között simán belemegy ilyen játékokba. És itt fontos hogy a párjával, akit szeret.

ma 20:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!