Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Letiltott, de küldött magáról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott, de küldött magáról meztelen képet. Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

2 hete vita volt, azt mondta soha többet nem akar látni. Majd letiltott. Majd a semmiből éjszaka míg dolgoztam küldött 4 meztelen képet, fürdés közben pont olyan pózokban amiktől tudja hogy megőrülök.

De hívnám, ugyanúgy tiltva vagyok… ráírtam instagramon, hogy oldjon fel, de csak látta.

Most ez mi volt? Azt akarja menjek oda szexelni? Vagy mi ez az üzenet ha amúgy beszélni nem akar??? Egész nap próbálkozom elérni, de semmi.

Amúgy nem voltunk együtt, de régóta voltunk barátok, aztán elkezdett kialakulni valami, szex nagyon sok volt, azért is rágott be mert nem akarom komolyabban egyelőre.

ma 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd: csak tippelni tudok, de ez alapján kis bosszúnak néz ki. Megsértetted az önérzetét, hogy szexre igen, többre meg nem kellett, ő meg azzal vesz elégtételt, hogy húzza az agyad azzal, amit nem kaphatsz meg.
ma 13:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Miii? 😃 Ez eléggé szánalmas lenne akkor a részéről 😃
ma 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Amit az első ír.

Élvezi, hogy 1-2 kép után koslatsz utána.

ma 14:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Akkor ha nem reagálok akkor azzal gondolom jobban idegesítem.

De ezek szerint akkor még érdeklem?

ma 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Azért mutatta, hogy azt kapnád ha nem basztad volna el. Egyszerű a csaj. Mint te. Még össze is illenétek... 😄
ma 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

"ezek szerint akkor még érdeklem?"

Hát ha azért tiltott le, mert nem akartál tőle többet, akkor jóhogy. Ez nem jelenti, hogy akar is tőled valamit, de hogy nem vagy közömbös, az nyilvánvaló.

ma 14:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Én meg még azt hittem hogy most biztos vár, hogy megd…jam 😃 holott pont azt neheztelte, hogy mostanában én csak azt akarom.

Jó hát akkor hadd küldje ezeket, gondolom most várja hogy keressem, de ideges lesz ha nem fogom.

ma 14:09
 8/11 Suetonius ***** válasza:
22%
Azzal tudsz bosszút állni, hogy megosztod a képeket férfitársaiddal.. :D :D
ma 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szopatnak gyerek.🤣😁
ma 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
Ha, te vagy a férfi, akkor beléd van esve, vigyázz mert többet akar mint szex.
ma 15:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!