Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hobbija sok idióta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hobbija sok idióta pasinak felmenni chates platformokra,és ott recsizni? Nem lehet már normális beszélgetést folytatni,mert folyton az fogad, hogy miben vagy mekkora a melled stb? Komolyan,ennyire betegek a pasik?

Figyelt kérdés
Ezért járok már fel nagyon ritkán,és nincs kedvem új embereket sem megismerni, mert ilyenek miatt oda a bizalom meg minden más emberek irányába. Régen tök jó beszélgetéseket tudtam folytatni,most meg csak a szex, az élvezkedés meg ilyenek. De miért?????? Főleg munkaidőben...Ennyire ráér mindenki,de azért "mi magyarok mégis halálra dolgozzuk magunkat?"
ma 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek mindig voltak, mindig lesznek. Ez mellett lehet néha normális pasit is találni ha csevegni akarsz. Persze többnyire őket is érdeklik szexuális dolgok, de nem a farka van a másik kezében és lehet értelmesen kommunikálni.
ma 11:55
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
A pasik 80% csak a farkára képes koncentralni, nem csak a chates platformokon...
ma 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Kizárólag nőkre izgulunk és nem szeretünk felesleges köröket futni mielőtt kiderül, hogy a másik:

- az öreganyánk

- utatkozó 10 éves

- nőnek álcázott homokos

- recsiző perverz pasi

Ezért ezeket először is kiszűrjük, és csak azokra hajtunk aki tényleg nő.

Majd ezután jöhet a mély értelmes beszélget is.

Jól látod, munkaidőben nincs időnk mindenkire.

ma 11:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Biz' ahogy mondja az #1-es mindig is ilyenek voltak a chatszobák, tele volt recskázni akaró tinifiúval (vagy olyan szinten gondolkozóval). Mindegyik helyen van tiltógomb, s a sok recskahuszár között meg lehet találni az értelmes embereket is.
ma 11:58
 5/13 anonim ***** válasza:

3

Hogy szűröd ki?

ma 12:00
 6/13 anonim ***** válasza:
40%

#5 pár kérdésből egyébként ki lehet szűrni a kamusokat. 99% hogy kamus aki:

- képet kér a cerkáról;

- a farkad után érdeklődik;

- nagyon részletesen, plasztikusan akar belemenni a szexualitásba mit hogy miként;

- a fentieket azzal kombinálja, hogy a párja nézné/ott lenne (csak a pasi van a gépnél, valószínűleg nincs is nője).

ma 12:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Én amúgy nő vagyok.
ma 12:05
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 ezért az információért "cserébe" már itt a GyK-n is kapni fogsz azonnal egy csomó privit 😅
ma 12:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

6

Ahha. Vannak ilyen idióták?? :D

Én párszor megkaptam már hogy tuti kamus vagyok, mert nem akartam találkozni valakivel. Penge észjárás... :))

ma 12:10
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Én meg pont fordítva látom. Régebben itt az oldalon is tök jól el tudtam beszélgetni nőkkel. Ma már nem lehet ilyet találni,legyen szó bármilyen témáról is.
ma 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!