Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 19 évesen miért pici a mellem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen miért pici a mellem?

Figyelt kérdés
A miértet meg is értem, csak a fiúknak nagy cici kell nekem pedig kicsi (nagyon) és meggátol az ismerkedésben.

ma 13:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 vagyok és hasonló a szitu, 75/A a mellméretem. Feszes ruhában azért látszik, egy bővebb pólóban vagy pulcsiban már kb semennyire. Igazából 14-15 évesen zavart nagyon, azután megszerettem. A szexuális kisugárzás nem ettől függ, egész életemben ragadtak rám a pasik így kicsi cickóval is. Szóval felejtsd el, vegyél fel szűk ruhákat, hozzá push-up melltartót, és kész. Akit a ruhád alá engedsz azt úgyse fogja érdekelni ha jól választasz, a többi véleménye meg kit érdekel...
ma 14:38
 22/28 anonim ***** válasza:
Nagyon jó és szexi a kicsi cici, olyan pasival ismerkedj aki a kicsi ciciket szereti mert ez van és kész, nyilván nagy cici kedvelő nem fog akkor téged választani de gondolom neked is van olyan kritériumod aminek sok pasi nem fog megfeleli szóval ismerkedj bátran! Pl én is szeretem a kis ciciket jobban mint gondolnád és lehet neked pedig az én szemszínem nem jönne be, szóval no para ismerkedj bátran :) F.
ma 14:38
 23/28 anonim ***** válasza:
35%
A mellméretet kb minden pasi leszarja. Örülj neki, hogy nem kisfarkú pasi vagy, mert akkor kb esélyed nem lenne.
ma 14:43
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Jájj, te is úgy vagy mint akik aggódnak a kis pöcsükért.
ma 15:30
 25/28 anonim ***** válasza:
Mert te most is jó csaj vagy és 20 év múlva is az leszel.
ma 16:53
 26/28 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, nekem a farkam kicsi :/
ma 17:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Ilyen az alkatod. Ettől még lehetsz boldog!
ma 18:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Azért amiért nekem csak 12 centis a pöcsöm. Genetika :D
ma 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!