Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexi független nö vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi független nö vagy aranyos alázatos lányka?

Figyelt kérdés
Pasik nektek tetszenek azok a nök, akik tudják mit akarnak, függetlenek ès magabiztosak? Vagy inkább az aranyos, visszahúzódó kislánykákra buktok?
ma 08:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
67%

10

Édes istenkém! Ha annyi millióm lenne ahányszor olvastam már itt a gyk-n ezt az "És te mit tudsz nyújtani egy férfinak? Fadarab effektust?" és szinonímait, akkor elmehetnék nyugdíjba és fényűzően élnének meég az unokáim is akik meg se születtek még.

Gondolom az összeset te írod ki. Erre vagy képes? Ennyit tudsz felmutatni? Ha már egy nő válogatni merészel és képes valakit visszautasítani mert többre van igénye mint a hozzád hasonlók, akkor jön ez a szar duma? Ha valaha az életben lett volna egyetlen értékelhető emberi kapcsolatod nővel, akkor tudnád, hogy az ágyban a nő is ugyan olyan változatosan tud a partnerének a kedvére tenni ahogyan fordítva. De a fordítottjára sincs amúgy garancia! A pasik többsége sajnos annyira alulfejlett szexuális kultúrával rendelkezik, mint amilyen egyszerű a te észjárásod kb. Szóval ne kérj számon a nőkön olyat amit te se tudsz nyújtani! 👍😉

ma 13:22
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

21#"pasik többsége sajnos annyira alulfejlett szexuális kultúrával rendelkezik, mint amilyen egyszerű a te észjárásod kb. Szóval ne kérj számon a nőkön olyat amit te se tudsz nyújtani! 👍😉"

Na látod, és akkor te dumálsz...

Általánosítani bezzeg nagyon tudod a férfiakat.

Aztán tapasztalat, az nulla kb, ugye???

Gratulálok!

ma 14:06
 23/29 A kérdező kommentje:
Jó akkor Most lesz befejezve a vitatkozás.. privátba rendezzètek le köszi
ma 14:11
 24/29 anonim ***** válasza:
24%
23# azt te nem mondod meg nekem, hogy reagálhatok e egy bizonyos véleményre, vagy sem.
ma 14:13
 25/29 anonim ***** válasza:
62%

22

Te aztán nagyon tudod, hogy nekem milyen tapasztalatom van... Bármi van is, az bőven több mint ami neked lesz életedben. Ordít rólad a nőgyűlölet, nyilvánvalóan a nőknél való sikertelenséged miatt. Szánalmas. Alja ember lehetsz, mint amilyenek a megnyilvánulásaid is. 👍

Részemről lezártam, béke veletek. ✌️

ma 14:21
 26/29 anonim ***** válasza:
49%
A második, Egyértelmű.
ma 14:43
 27/29 anonim ***** válasza:
64%
Én kifejezetten a domináns nõket találom izgalmasnak :D
ma 15:04
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem tök mind1? Valakinek ez fog tetszeni valakinek az van akik a kettő között vannak amúgy az lenne a cél mindenkinél hogy a szélsőséges viselkedés helyett változtatson önmagán. Az se jó ha valaki önfeláldozó az se ha valakit írányító. És még rengeteg féle ember van a személyiségjegyek a viselkedés is sokféleképpen keveredik. Mindenki próbálja kihozni magából a legjobbat ne más miatt hanem maga miatt.

Nem fog érdekelni hogy gondolnak másra a pasik ha elhiszed hogy amúgy szerethető vagy. Elég ha csak egy nap egyszer eszedbe jut. Leállítod a negatív gondolatokat meg a kisördögöt és megkérdezed magadtól mikor éreztem még így magam. Kinek nem voltam szerethető.

Miért akarom hogy a pasik engem szeressenek.

ma 15:47
 29/29 A kérdező kommentje:
28# Ott a Pont! Köszönöm a választ
ma 16:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!