Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha előjátéknál lehúzom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha előjátéknál lehúzom a bugyim és már eléggé látszik, hogy nedves vagyok, az tetszik a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Valamiért előjáték után, ha lekerül rólam a bugyi, kicsit szégyellem magam, hogy látszik, hogy nedves vagyok. A férfiak ilyenkor mire gondolnak? Nem gáz?

Lehet azért szégyellem, mert kicsit visszafogott nevelést kaptam és tudjátok, ha a nő kívánja a szexet, akkor az már egy ribizli...

Szóval a férfiak hogy viszonyulnak ehhez? Ribizlinek gondolnak ilyenkor? Vagy tetszik nekik?

tegnap 20:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
Engem is zavart anno nőként, szégyelltem hogy látszik hogy ekkora hatással van rám a pasi. Aggódtam, hogy elbízza magát.
tegnap 21:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy tetszik.
tegnap 21:45
 13/21 anonim ***** válasza:
35%

Szóval a npk azért ilyenek, mert nekünk egyből feláll?

tegnap 21:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugy viszonyulok, hogy ha pl elottem lennel igy akkor nagyon de nagyon kinyalnalak azonnal ugy viszonyulnek az ilyen nedves helyzethez :-)
tegnap 22:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem baj, ha nőként válaszolok, de nincs mi miatt aggódnod, mert ez a lényeg. Te nedvesedsz, a férfinak pedig feláll; ugyanaz a helyzet, vagyis hogy felizgultatok a másikra és a vele való szexre. Ez abszolút egy pozitívum.
tegnap 22:44
 16/21 anonim ***** válasza:
12%
elegem van a nőkből
tegnap 23:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon élvezném nagyon is.
tegnap 23:16
 18/21 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam. Inkább előjáték közben lenne a helyes. Mikor egymásnak estek, simogatjatok egymást ruhán keresztül, aztán lekerül a ruha és folytatódik, igen. Azért örülök, hogy sokan megértették így is a kérdést.

Azt jó látni, hogy a férfiakat nem zavarja.

Nem tudom, miért van bennem ez a blokk. Kicsit szégyellem magam ilyenkor. Csak erre tudom visszavezetni, hogy kicsit ribizlinek érzem magam, ami tudom, hogy hülyeség.

Igazából érthető, hogy a férfiakat izgatja. Engem is izgat, ha neki felall ram a farka.

ma 00:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Persze hogy tetszik,kell is hogy nedves legyen minden alkalommal,plàne ha szűz a làny
ma 06:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem hogy ciki, de egyenesen azt jelzi, hogy felizgattam. Nagyon élvezem, amikor így van, s mindig így van, mert az előjáték nagyon fontos nekem is.

48/F

ma 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!