Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lehet gyakori hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet gyakori hogy 16-19 éves csajok 30 körüli pasival szexelnek?

Figyelt kérdés
Nyilván egy 30 éves még azért bőven nem idős, sőt. De azért mégis van korkülönbség.

tegnapelőtt 09:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 33 évesen voltam egy 17 éves lánnyal. Igaz csak leszopott párszor, de azt olyan technikával és átéléssel...😄
tegnapelőtt 10:48
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Előfordul, sőt még van hogy idősebbekkel is vannak. Ehhez viszont nagyon jól kell tudni csajozni! S inkább "Férfi" mint "pasi" legyen aki sokkal fiatalabb nőre ácsingózik.
tegnapelőtt 10:52
 13/25 anonim ***** válasza:

#9:

Az a kisebb város, Ózd?

tegnapelőtt 11:10
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

Mivel a tini lányok szeretik a pénzt és a csilogást amit egy velük egykorú fiútól nem kapnak meg, ezért simán lefekszenek 30-as pasikkal.

Ez is mutatja, hogy egy tini fiúnak sokkal nehezebb.

Mikor én voltam 17 - 25 nem tudtam a saját korosztályommal ismerkedni, mert olyan elvárásaik voltak a lányoknak aminek képtelenség volt megfelelni.

tegnapelőtt 11:12
 15/25 anonim ***** válasza:

13.

Mór.

tegnapelőtt 12:07
 16/25 anonim ***** válasza:
68%
24 évesen simán eltudom venni a kis ecset fejű kisfiúk csajait, szokták is mondani a tini csajok hogy milyen nyomik és éretlenek a kortársaik. Nem a pénzről van itt szó. Egy 17 éves lány pl elmegy diákmunkázni akkor ő ügyes és jól dolgozik általában, addig egy 18-19 éves srác is egy nagy nulla munkaerő.
tegnapelőtt 14:39
 17/25 anonim ***** válasza:
76%

Az online térben sajnos nagyon sok lány, üzleti alapokon keresi a pasikat!

Rengeteg olyan tini lány futkos az utcákon,akikről árulkodik a viseletük!

Lassan többet költenek,mint egy dolgozó Nő!!!

tegnapelőtt 14:56
 18/25 anonim ***** válasza:
77%

16#

"Egy 17 éves lány pl elmegy diákmunkázni akkor ő ügyes és jól dolgozik általában, addig egy 18-19 éves srác is egy nagy nulla munkaerő."

Igen jobban érvényesülnek puncival, cicivel, kinézettel..

Egy 16-17 éves srác nem számíthat arra, hogy,egy jómódú, szexi 30-as nő majd felszedi. Vannak ilyenek is.

Huszonévesen dugtam a kapcsolatban lévő 30-as nőket, de ebből sokkal kevesebb van és ezek a nők nem bombázók.

Míg ezek a fiatal lányok jóképű, pénzes pasikkal dugatják magukat a pénzért, utazásért, élményekért..

tegnapelőtt 15:14
 19/25 gabor49 ***** válasza:
0%
nem ritka még 50-60 évessel. is nincs ezzel baj
tegnap 09:45
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem érted 18 ..
tegnap 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!