Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajom nyalja ujjazza a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajom nyalja ujjazza a fenekem de közben nekem a lábam teljesen szétvan rakva mintha nő lennék. Ez gáz?

Figyelt kérdés
febr. 16. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem , semmi nem gáz a szexben , ha mindkettőtöknek jó és ez izgat fel benneteket .
febr. 16. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Kinek? Ez a ti dolgotok... Szerintem eléggé gáz de szerencsére az én véleményem ahogy a többieké sem számít, ha pedig számít akkor az a nagy gáz.
febr. 16. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Ha így esik jól csináld így.

Nem gáz.

febr. 16. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy az.. és azért ha jól csinálja 👌👌
febr. 16. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
"csináljátok a 4 fal között" .. ez 2 emberre tartozik senki másra és ha mások azt mondják hogy ez gáz de neked mégis jó érzés lenne, most mások véleménye miatt lemondasz arról ami neked jó? .. tedd azt és úgy ahogy jól esik (ha nem erőszak természetesen)
febr. 16. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
AZ a gáz hogy ide kiírod.
febr. 16. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz szerintem fejben leszbi kalandként éli meg .
febr. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!