Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyukák kamasz fiúval/lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák kamasz fiúval/lánnyal és csináltattak szilikon cicit! A gyereketeknek elmondtátok? Vagy magától észrevette?

Figyelt kérdés
febr. 16. 09:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

Egyfelol semmi koze hozza masfelol szilikont soha nem rakatnek be. En csak felvarrattam a mellem. Nem igazan erdekelte egyik gyerekemet sem. Leven semmi kozuk hozza. En sem szoltam a 22 eves lanyomnak a 19. pc miatt vagy a fiam tetkoja miatt

febr. 16. 09:38
 2/12 anonim ***** válasza:
34%

Egy igazi mintaanya hozzáállást olvashattunk! Te aztán biztos hiteles és sikeres gyerekeket neveltél.

Azt javaslom állj négykézláb!

febr. 16. 10:16
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
#2-est miért is kellett lepontozni a p🤬ba?? 😠
febr. 16. 11:20
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Mindenki azt csinál a saját testével amit akar. Teljesen osztom az egyes véleményét, semmi közöm ahhoz, hogy kinek milyen tetoválása es piercingje van és hol, ahogy ahhoz se, hogy valaki felvarratja vagy megcsináltatja-e a mellét. Ez tipikusan ilyen boomer hozzáállás, legalább is az én környezetemben egy fiatal se rugózik ezen, míg az 50-60 évesek évek elteltével is azon vannak kiakad a hogy a szomszéd Juci egy mérettel nagyobb mellet csináltatott.
febr. 16. 11:53
 5/12 nb2019 ***** válasza:
100%

OFF:

#3: Nem pontoztam, de: A pontozás értelme (minden ellentétes híresztelés ellenére) nem a válaszban leírtakkal való szimpatizálás kifejezése lenne, hanem hogy értékelje, mennyire hasznos a válasz a kérdésre.

Na most ezek után olvasd el újra a kérdést, és értékeld magadban csak annak fényében a 2-es választ. Mert akárhogy is nézzük, a 2-es válaszoló láthatóan csak becsmérelni akarta az 1-est, nem a véleményét kifejteni a kérdésben.

febr. 16. 12:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Igazából egy normális választ se kaptam
febr. 16. 12:44
 7/12 anonim ***** válasza:
20%
#6 szokj hozzá. Nőktől pedig ha kapsz normalisat, akkor az hazugság lesz nagy eséllyel. Vagy szimplán egy fiú írta 🤣
febr. 16. 12:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért egy szilikon cicit nem lehet letagadni.

Egyik napról a másikra megnőtt?

febr. 16. 12:52
 9/12 anonim ***** válasza:

4: De a kérdésben a saját kamaszgyerekedről van szó, nem arról, a szomszéd Mari néninek bejelentetted-e, és megszólt-e érte.

8: De nemcsak erről van szó. Műtét, 1-2 nap kórházi tartózkodás, utána otthon még egy ideig lábadozás. Aki nem mondja el, mit mond a kamaszgyerekének, akivel együtt lakik, mitől vannak fájdalmai, hol volt 1-2 napig stb.?

Nem tudok érdemben válaszolni, nincs szilikoncicim, csak kamaszlányom. Ha mennék ilyen műtétre, akkor elmondanám. Fent már vázoltam, normális családban amúgy is feltűnik, ha vki nincs otthon 1-2 napig, utána meg x ideig fájdalmai vannak, óvatoskodnia kell, ill. normális családokban meg lehet osztani ilyen infót is.

Miért kérdezed amúgy? Remélem, nem vmi perverz vagy, hanem csak szilikoncicit tervező anyuka…

febr. 16. 13:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tervezek hanem már megvan az időpont. Csak még nem mondtam sem a gyermekeimnek sem a férjemnek.
febr. 16. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!