Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori a jelentős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a jelentős farokméretbeli eltérés apa és fia közt?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha egyiküknek hús van, másikuknak vér. Vagy ha legalább 4-5 centi a különbség kettejük mérete közt. Ezt mi okozhatja?

febr. 15. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
Az én farkam sokkal hosszabb, mint a fiamé. Igaz, ő még csak 7 éves...
febr. 15. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem húspéniszem van apának nem de neki vastagabb.
febr. 15. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát nálunk totál más a méret is.
febr. 16. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk apának alapból kicsi fütyije van, a 16 éves öcsémnek meg hatalmas lógva is, kis túlzással a térdét veri és vaskos is, és hatalmasak a golyói is. Persze lehet, hogy apáé vérfarok, és nagyot nő, mikor feláll, de nyilván azt sosem láttam. Öcsiét persze már láttam mereven, az már nem nő, csak kemény lesz, meg még a makkja duzzad meg durva nagyra, viszont nem tud rendesen masszívan állni neki a mérete miatt.
febr. 16. 17:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14 es megértem az öcséd. Nekem is hasonló csak kicsit lesz nagyobb ha áll de elég nehéz fenntartani a merevedést.
febr. 16. 22:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Apámnak nagyobb és vastagabb lankadtan, mint nekem állva, azért ez frusztrál rendesen. Minden bizonnyal a másik ágról öröklöm a méretet.
febr. 17. 07:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyik srácomé nagy.másiké apró..Nem tudom mitől lehet..Mondjuk enyém mikró..
febr. 18. 10:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát az én apámnak is hosszabb lógva, mint nekem állva. A vastagsága is brutális, nehéz elképzelni, hogy tud fájdalom nélkül dugni vele.
febr. 18. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!