Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerettem volna megkérni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettem volna megkérni a páromat, hogy üljön a számra és nyalassa ki magát így velem. Azt mondta ilyet nem akar csinálni EBBEN a pózban. Van ötletetek miért nem akar egy lány ilyet? Kérdeztem, csak azt mondta nem izgatja így a dolog...reális ez? F.

Figyelt kérdés
(engem baromira izgatott volna) :(
tegnap 12:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Érthető, nem baj ha mindenből csak a kényelmes fekvő póz a működő nekik. Lovagló pózt sem szeretik nyilván hasonló okokból. Csak feküdjenek nyugodtan majd mi tornázunk :P
tegnap 14:29
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
#10: Én szívesen választanám ezt a halálnemet.
tegnap 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fulladásnál nem nagyon van rosszabb.

tegnap 16:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavart hogy nem tudom mikor fullad meg alattam
tegnap 16:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha beleélveztem úgy nyalom ki ahogy csak akarja 😊😉
tegnap 17:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy átlagos csaj ráül egy férfi arcára, és mondjuk a csávó nincs úgy kikötözve hogy mozdulni se tudna, hanem tud valamennyit mozogni.. akkor a fulladás esélye minimális.. értelmesebb emberek meg azért figyelnek a másikra közben meg jelzik ha baj van

Hozzáteszem ettől függetlenül lehet kényelmetlen a csajnak, meg tényleg van akit zavar h biztos rossz a férfinek stb. Erre megoldás ha a nő kapaszkodik valamibe pl. ágytámla közben. Nekünk a kedvenc pózunk, a kanapé szélén ül a feleségem és úgy nyalatja magát. Így csak félig ül az arcomon, a testsúly fele a kanapén van és még tud kapaszkodni is.

A másik ami nagyon jól működik hogy nem szemből ül rá az arcodra, hanem hátulról. Mintha 69-eznétek csak hátradől kicsit. Így bármikor négykézlábra ereszkedhet ha kicsit elfárad plusz tud játszani a farkaddal is.

tegnap 17:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem is praktikus okokból kényelmetlen, és igen, a lovaglással is ez a bajom. 😀 De ha a másik szeretné, akkor belemegyek.
tegnap 19:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom élvezni tartani kell,ha fekszem akkor tudom elengedni magam, fent meg koncentrálni kell.

Amúgy az hogy a te nőd semmit nem akar, az nem vonatkozik mindenkire. Én általában lovaglóban megyek el, de nem csak csúszkálok(mert itt sokan azt is írják, hogy a nő csak csúszkál)én ki be mozgok a szerszámon, de utána azért fekszem vissza, hogy eltudjam engedni magam és csak arra figyeljek ami lent történik.

tegnap 19:20
 19/22 anonim ***** válasza:
ez eléggé nőfüggő. a feleségem nagyokat élvez lovaglópózban (szinte mindig 2-3-szor elélvez) és amikor nyalatja magát, akkoris.
tegnap 22:57
 20/22 A kérdező kommentje:
Jol van, latom vannak itt szerencses pasik :-)
tegnap 23:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!