Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak? A barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A barátnőm melle nagyon ronda és ha póló nélkül kell szexelni, lelankad a farkam!

Figyelt kérdés
nagyon jó nő, jó a segge, alakja, szép az arca, de olyan a melle mint Mr. Garrisonak volt nőként.
febr. 13. 22:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
mutasd meg nekünk, hogy milyen
febr. 13. 23:20
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem túl jó nő hozád. Nem érdemled meg.
febr. 14. 01:16
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
Te egy jó nagy tahó vagy baràtom. Remélem hamar megszabadul majd tőled
febr. 14. 04:47
 14/22 anonim ***** válasza:
36%
Érdekes a kettős mérce hogy ha egy pasinak van baja a csajával ő egy rohadt tahó de ha fordítva lenne akkor szegény lány jobb pasit érdemel 🙂
febr. 14. 04:50
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
#15 nem ez arról szól hogy elfogadjuk a màsikat úgy ahogy van oda vissza. Ja de te ezt nem értheted hisz Incel vagy
febr. 14. 05:42
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem mi a baj a mellével, fogalmam sincs ki az akire utaltál, de ha nem tetszik a partnered, akkor nem kell vele lenni. Majd tetszeni fog másnak és te is találsz mást.
febr. 14. 06:02
 17/22 anonim ***** válasza:
11%

16 nem incel vagyok, csak igazat írtam.

Ha egy csaj ki írja ide hogy nem tetszik a pasiján valami mindenki írja neki hogy hagyja ott meg igaza van. De fordítva ha egy csávó írja ezt ki akkor ő egy utolsó rohadék meg szemét 😂 incelek ti vagytok, vagy inkább nyali gépek.

febr. 14. 06:20
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem itt eddig minden válaszoló incel .

A kérdésnek sincs semmi értelme, meg a válaszoknak sincs.

febr. 14. 06:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy nem akarod ide kiposztolni a barátnőd melleit, de legalább keress már valami hasonlót a neten, hogy megértsük mi a bajod!
febr. 14. 07:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Pasi vagyok és nem incel, de szerintem a mell az olyan testrész, amely egy nőnek adottsága. Van, akinek nem szép. Ugyanez pasiban mondjuk a horpadt mellkas. Ha nem bírsz ezzel együtt élni, akkor ne legyél vele. Ennyi. De szerintem nem ez határozza meg egy férfi/nő emberi kvalitásait, és mint esztétikum harmadlagos az arc és az összkép után. Nekem legalábbis a csúnya mell belefér. Ha neked nem, akkor szakíts vele.
febr. 14. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!