Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszabb házasság vagy párkapc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb házasság vagy párkapcsolat közben mikor jön el az a pont, hogy megfordul az ember fejeben, hogy kikacsintson?

Figyelt kérdés
Nem csak szex szempontjából, hanem úgy általában is felmerül a kérdés. Ha nincs szex, odafigyelés stb? Ki van hasonló helyzetben? F/47 vagyok

ma 14:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az ember már nem azzal a döntéssel ébred fel reggelente, hogy dolgozni akar a meglévő kapcsolatáért. Mindegy az ok: igénytelenség, gyerekszületés, betegség, eltérő szexuális étvágy/igények. Végső soron akkor születik meg a hűtlenség gondolata, amikor az egyik félnek már nem elég az, amit a kapcsolatból kap.
ma 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van 11-es a külső kapcsolat vagy mennyiségi , vagy minőségi hiányosság miatt alakul ki .
ma 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Több mint harminc éves házasság, eddig valahogy még kihúztam, igaz én nő vagyok.

El se tudnám képzelni, hogy bárki más hozzámérjen.

Sajnos a férjemről ez már nem mondható el, megcsalt. Együtt maradtunk, mert szeretjük egymást, de nekem ez már sose lesz olyan mint a "kikacsintás" előtt. Ez a házasságunk 22 évében vokt.

ma 15:36
 14/20 anonim ***** válasza:
13 as vagyok. Pontosítok. Nem 22 éven át kacsintott ki a férjem, hanem a 22. évben.
ma 15:41
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
4-5 év múlva. Amikor megkérdeztem, hogy mit értékel bennen? A válasz: hogy rendben tartom a házat és gondoskodok mindenkiröl. Rájöttem, hogy már nem látja bennem a nőt csak a házvezetőt. Vagy egy hétig szomorkodtam. Aztán összeszedtem magam, vettem új ruhákat, frizurát váltottam, kerestem új munkahelyet. Kalandot nem terveztem, az csak úgy jött.
ma 15:59
 16/20 anonim ***** válasza:
71%

15. Tehetted volna ezt ugy is, hogy nem vagy nyitott a kalandra, hanem a férjedért teszed, mert ez tuti felkeltette volna benne az összes férfi erőt. Tudod te is, hogy ezt nem így kellett volna..sajnálom. Téged is.

Üdv.

ma 16:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a férfi hibás. Ha egy Hölgy nem foglalkozik magával ,otthon igy is jol vagyok stb mentalitás. Sokan igénytelenek otthon. Kifele szeretik mutatni csak a szépet es jot. Ezért fontos a közös program, sok beszélgetés, egymás segítése.

ma 16:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Az első terhességnél semmi szex, még érintés sem volt 5 hónapig. A másodiknál 6 hónap hoki. Akkor ha a munkahelyi mosdóban a takarítónő-egyébként 30-as keszegseggű vékony nő, nem az esetem-, azt mondja, hogy kapd elő a pitont, úgy aláverek, hogy lepotyog a falicsempe.

5 évre rá úgy megromlott a házasságunk, hogy kifejezetten szeretőt kerestem. Akkor már 18 éve kapcsolatban voltunk.

A 18 év alatt számos lehetőség lett volna, de nem akartam mással, csak vele.

ma 19:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Nő ként mindig kiváncsi voltam milyen lehet mással, de sem a gyomrom, sem a lelkiismeretem nem hagyná 30.évet egy faaaszért eldobni.

45 N

ma 20:17
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Én meg hiába mondom a feleségemnek, hogy kipróbálhatná mással is, engedéllyel se akarja.
ma 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!