Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házibulikban szoktak szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házibulikban szoktak szexelni?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam, de most elhívott egy csoporttársam, és tudni szeretném hogy készüljek. Nem akarok hülyének tűnni hogy tőle kérdezzem meg... 😁
febr. 8. 11:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen
febr. 8. 13:17
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
A jobb bulikban igen 😃 Amúgy totál változó, a házibulik többségében csak piálás, táncika, ökörködés megy. A résztvevők nyitottságán múlik mi történik. Ettől még lesz pár pasi akinek bejössz és megpróbál rádmozdulni - pont úgy ahogy egy szórakozóhelyen is történne, csak a házibulikban ugyebár kulturáltabb hely van a művelethez mint a diszkó retyója 😃
febr. 8. 13:51
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon ritkán, inkább utána otthon
febr. 8. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
Utána.L
febr. 8. 15:50
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem feltétlen mindig azért mennek buliba hogy dugjanak, de van rá esély ott is. Engem egyszer egy temetés után szptak le, na arra tényleg nem számoltam😂
febr. 8. 20:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Na, volt valami?
febr. 9. 06:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Volt. 😉👍
febr. 10. 18:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Valahogy sejtettem hogy lesz.

Remélem jó volt. :)

febr. 10. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!