Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Női masszőrnél happy end?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női masszőrnél happy end?

Figyelt kérdés

Megyek masszázsra majd, nem szalonban végzi a nő, hanem egy lakáson, amit kialakított erre a célra. Szerintetek lehet arra sansz, hogy happy finish történjen? Egyébként a masszázs ára az nem drága, ha ez számít.

Finoman próbáltam érdeklődni egyébként, hogy lepedőt használ-e vagy törölközőt takaráskor és így szükséges-e az alsó, erre azt felelte kedvesen, hogy alsó azért legyen.

Ilyen körülmények között lenne rá esély, hogy történjen valami?

Finoman meg lehet ezt kérdezni valahogy vagy elküld?

Lehet mondani, hogy menjek rosszlányhoz vagy valami, de olyan körülmények között a fantáziámat nem mozgatja meg.

febr. 7. 11:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Lehet ő fog a popidba happy finishelni egy jót, az nem mozgatja meg a fantáziádat esetleg?

Mert amit írtál esélytelen, hogy megtörténjen,mert masszázsra jelentkeztél, ha nem tűnt volna fel.

febr. 7. 13:02
 12/21 A kérdező kommentje:
#12 az enyémet nem, de szívesen segítek benne, hogy neked összejöjjön 🤗
febr. 7. 13:04
 13/21 A kérdező kommentje:
#11 Amennyiben elolvasol valamit és nem tudod értelmezni akkor kérj meg valakit akivel tudod olvasgatni az egészség topikot!
febr. 7. 13:07
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezo, nem rosszbol, de ne kotekedj. Egyszeruen azt írta mindenki, hogy nem lesz happy ending. Fogadd el és ennyi. Látjuk és tudjuk, hogy nem ezt akartad hallani, de így van.
febr. 7. 13:09
 15/21 A kérdező kommentje:
Időrendileg egyértelműen látszik, hogy ki kötött bele kibe.
febr. 7. 13:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz így semmi happy end, azt meg kell fizetni külön.
febr. 7. 13:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kértem még soha happyendet, de az alsót sem hagyom soha magamon. Eleve meztelenül fekszem le a masszázságyra. Ha megfordulok, letakar ott egy törölközővel. Egyszer fordult csak elő, hogy megkérdezte a csaj, kérek e ilyet. Amelyik az alsóhoz is ragaszkodik, ott erre esély sincs.
febr. 7. 13:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem látok itt sok esélyt erre így, ilyen válaszok esetén. Nézz körül más oldalakon, ahol vélemények is vannak a masszőrökről, hátha találsz olyat, aki vállal ilyet is. De az plusz pénz, aránytalanul sok ahhoz a pár perchez képest.
febr. 7. 13:43
 19/21 anonim ***** válasza:
78%
A masszázsnak nem ez a célja
febr. 7. 16:06
 20/21 anonim ***** válasza:
69%
Én eleve nem értem, hogy miért kell hogy a boxer rajtam maradjon. Akkor az tiszta olaj lesz? Hogy masszírozza át a farizmokat?
febr. 14. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!