Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bevállalós lányok, nők, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalós lányok, nők, ti benne lennétek ilyenben?

Figyelt kérdés
Ha buliban megismerkedtek egy jóképű sráccal, táncoltok, megy a tapi és a smárolás, de felmenni még nem akartok egyből a sráchoz szexelni. Ha megkérne, hogy verjétek ki neki, abban benne lennétek?
febr. 7. 08:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

Volt már rá példa hogy felrevonultunk es kivertem neki.

Olyan is volt hogy wc-ben szettettem a lábam a srácnak.

Amikor az ember feltuzelt allapotban van, akkor az ösztön hajtja.

febr. 7. 10:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ő miért érdemelné meg, hogy kielégítsem, ha ő nem elégít ki engem.

Ez nem bevállalósság, hanem csicska r.biség.

febr. 7. 10:42
 13/19 A kérdező kommentje:
#12 a kérdésben benne volt, hogy felhív magához, de nemet mondasz a szexre. Tehát a közös élvezkedésre nemet mondtál, így bele mennél-e a dologba? Erre vonatkozott a kérdés.
febr. 7. 12:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Leírtam a választ. Nem leszek csicska r.banc.

Te meg gondolkozz el magadon, hogy arra vágysz, hogy egy lány kielégítsen, de azzal nem fantáziálsz, hogy kielégíts egy nőt...

febr. 7. 14:35
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 Most aztán nagyon elgondolkodom magamon. Talán neked kéne elgondolkodnod, hogy miért vetted ennyire magadra a kérdést és kezdtél el személyeskedni...
febr. 7. 22:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Számodra miért bevallalós = csicska?

Mondjuk a legtöbb férfi ilyen, ezért gondolja magáról sok nő, hogy mivel nem veri ki egy idegen hím izzadt phaszát egy buliban, ezért ő prűd...

febr. 8. 00:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon fura, hogy a csicska szót használod a vázolt esetre. Számomra ez azt jelenti hogy valamiért túldramtizáltad és magadra vetted a kérdést. Én nem tehetetk arról ha téged kihasználtak férfiak vagy bármi más attrocitás ért, de a válszadók közül senki más nem reagált ilyen hevesen egy ilyen kb. ártatlan kérdésre. Ezek szerint valószínűleg nálad van a probléma. Szerintem egy érett nő nem fogja magát prűdnek érezni ha nemet mond egy ilyen kérésre, sem csicskának ha megteszi.
febr. 8. 11:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Bármi lehet😂
febr. 8. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Benne lennék ilyenben..N
febr. 9. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!