Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az itt olvasható kérdések...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt olvasható kérdések mennyire tükrözheti azt, hogy milyen az átlag ember szexuális kultúrája?

Figyelt kérdés

Ilyeneket olvasok itt:

- tetszik nekik a cuckold, tahát, hogy a párjuk előttük csalja őket.

- vannak, akik a saját húgukra. izgulnak. Van, aki csak fantáziál, de olyan kérdés is dereng, hogy a tesója használt bugyijára verte ki.

- mások férfiként arra vágynak, hogy a nők megdugják őket felcsatolhatóssal

- folyamatos kisebbségi komplexusok az intim méret miatt, ám egyesek 17-18 centit is kicsinek tartanak (habár ez inkább csak trollkodás volt)

- lábfetisizmusra való hajlam. De még csak nem is arról van szó, hogy egy szép láb tetszik nekik, hanem a büdös, savanyú talpra gerjednek.

Most tényleg ilyenek az emberek, vagy csak 10-12 ember írja ki az összes ilyen kérdést?

febr. 7. 07:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%
Igen, jól mondjátok. Annyival kiegészíteném, hogy mennyire hidegen bànnak a másik emberrel is. Érzelemmentesek. Ha már vkivel van kis gond vagy akármi, akkor egyből tovább lépnek. Nem is akarnak csapatban dolgozni, csak mindig az én központúsàg, hogy csak mindig én számítok. Pl majd a másik keres ha akar vmit....
febr. 7. 08:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Meg az is bennevan hogy félnek a viaszautasítástól

Sok csalódás miatt

febr. 7. 08:26
 13/23 anonim ***** válasza:
19%

Mit kell elfogadni ??

AZt a sok pedofil dfektes valakiket.

A nagy elfogadás zászlója alatt valósítják meg az erőszakos pedofiliát.

Meg azt hogy felvonulnak és gusztustalankodnak a szemét ferde hajlamúak?

Ezt kell elfogadni?

Szájer, Kaléta, Lakatos, Borkai meg az egész egyházba ami van, ezt

nevezitek ti emberségnek??

febr. 7. 08:33
 14/23 A kérdező kommentje:

"A másik elfogadása, na az nem megy ma Mo.-on nagyon sokaknak."

Magyarország egy 1000 éves múlttal rendelkező konzervatív ország, akit nem tudtak beolvasztani a történelem során sem a törökök, sem a habsburgok, sem a szovjetek, hanem folyamatosan ellenálltak. Ha valami jót el lehet mondani erről a népről, akkor ez az.

Ha az elfogadást úgy érted, hogy Magyarországnak is àt kellene venni a nyugati Woke féle ideiológiát, amiről nekem úgy tűnik, hogy a nem normális dolgokat is na normális szintjére akarja emelni, akkor nem is lesz elfogadás. Max talán akkor, ha valamelyik balliberális párt kerül hatalomra.

febr. 7. 08:35
 15/23 A kérdező kommentje:

"Az is szexuális kultúra,hogy habár nekem nem tetszik valami,de el tudom képzelni,hogy másoknak meg igen,és ezt tiszteletben tartom anélkül,hogy ítélkeznék felette!"

Bocsi, de nem fogok tisztelni elmebeteg dolgokat.

Rendben?

Itt egyébként olyanok kommenteltek, akik szeretik az animal sex-et:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Nem, barátom.

Nem normális az, aki animal sex-re gerjed.

Nem normális az, ki a lánytestvérét akarja megdugni.

Nem normális az, aki azt akarja, hogy a nőjét egy másik pasi dugja meg.

Nem normális büdös lábakra sem izgulni.

Persze mindenki azt gondol, amit akar, de attól nekem nem kell másokkal egyetérteni.

febr. 7. 08:46
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Amikor azt kérded, mennyire valós képet kapsz a társadalomról a gyk szex rovata alapján, azon gondolkozz el, miért szoktak az emberek anonim fórumon kérdezni?

Általában mert olyan vágyuk, kérdésük van, amit kockázatos felvállalni. Egy torzított mintát látsz.

Akinek a 100%-ig minden szexuális vágyát kielégíti, hogy este, zuhany után, a paplan alatt lágyan szerelmeteskedik a házastársával, annak milyen motiáviója lenne kérdést kiírni? Mindene megvan.

febr. 7. 08:55
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért, az itt olvasható emberek kommunikációs kultúrája milyen? :)
febr. 7. 08:56
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
A hivatalos megfogalmazás nem savanyú talp, hanem ecetes
febr. 7. 09:07
 19/23 A kérdező kommentje:
Tökmindegy.
febr. 7. 09:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A konzervatív magyarországon ezer éve is dugtak.Meg száz éve is.Orgiák is voltak.A 20-ik század elején a pesti bordélyok minőségiek,szabályozottak voltak.

Szingliként szeretem,ha többen dugnak.

A pedofilokat,gyerekkinzókat felakasztanám.

A páromat nem dugnám meg felcsatolhatóssal,mert onnantól nem férfi a szememben.

Mindegy mekkora a farkad,csak kemény legyen és bírjál egy-másfél órán át szexelni.

A lábfétis kissé bizarr nekem,de nem érdekel

A saját nemüket szeretőkkel sincs bajom

Viszont utálom a képmutató,tudatlan embereket,akik megszólják a másikat,mert az olyan szexuális tevékenyseget végez,amivel senkinek se árt.A féltékeny,sz.ar kavaró nőket,és az elutasított ferfiakat,akik lehordanak mindennek,de a facen meg könyögnek.

Imádok szopni.Viszonzás nélkül us.Szerinted érdekel ki mit mondd?20 évbe egyszer vagyok szerelmes.Akkor évekig ne dugjak,mert valami kis erkölcscsősz szerint rossz?

febr. 7. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!