Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz elitélni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz elitélni egy nőt mert alkalmi szexel?

Figyelt kérdés
febr. 6. 15:11
1 2 3
 11/23 StevenUp ***** válasza:
39%
Többnyire azok nézik le, ítélik el, akik ebből kimaradnak
febr. 6. 16:42
 12/23 A kérdező kommentje:
Vagy éppen nem is akarnak hasonló dologban részt venni
febr. 6. 16:43
 13/23 StevenUp ***** válasza:
77%

16:43

De akarnak. Csak nekik nem jut, mert még ehez is bénák

febr. 6. 16:45
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha CSAK egy nö (nem párod, közeli rokonod) akkor gáz. Mi közöd van az ö életéhez?
febr. 6. 16:51
 15/23 anonim ***** válasza:

A #11-es megmondta az okot, a pasik közül azok húzzák a szájukat akik akarnák, de nem jön össze. Na olyankor jön a büdös k.vázás, a frusztrációjuk miatt.

A nők azért tesznek megjegyzést mert megy a cicaharc, a tudatalattiban az forog, hogy mi van ha egy hasonló könnyen ismerkedő nő szemet vetne a párjukra.

Egyébként is a rosszindulatú pletyka, a másokon való nyelvköszörülés oka sosem az adott cselekmény hanem a pletykát terjesztők rosszindulata, frusztrációja! Ne foglalkozz velük!

febr. 6. 16:51
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Elhunyt a férjem.

36 éves vagyok.

Előtte napi 2x volt szex.

Most húzzam le az életem? Kapcsolatra alkalmatlan vagyok még. De a testiség hiányzik.

Ártok valakinek?

El kell számolnom bárkinek is? Tartozok magyarázkodással valakinek is?

Mert szerintem nem.

febr. 6. 17:57
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
#16 szégyelld magad! A férjed emlékét tartsd tiszteletben te kétes erkölcsű nőstény!
febr. 6. 21:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem gáz! A női kezdeményezés sem gáz! Nem élünk már a középkorban!
febr. 6. 22:09
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden hétvégén mással fekszik le egy nő, kösz de abból nem kér normális pasi. Egészségesen keretek között oké, de amiket manapság látni az abnormális. Teljesen elinflálja magát ezzel a nő (vagy férfi, rájuk is igaz).
febr. 7. 02:13
 20/23 anonim ***** válasza:
19-es. Ez jogos, de emiatt nem ítélem el őket csak ilyennel nem kezdek komoly kapcsolatot.
febr. 7. 08:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!