Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó fenék vagy nagy mellek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó fenék vagy nagy mellek fontosabbak egy nőn?

Figyelt kérdés
25/L

febr. 5. 17:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Mindkettő egyformán
febr. 6. 16:12
 32/37 anonim ***** válasza:

Kinek mi… nekem a popsi jobban számít. Feleségemnek a lányoknál a cici..

egy a lényeg, a popsi legyen csupasz :D az nagyon kiábrándító, ha van egy fullos popsi, de szőrös és nem tudom megfelelően kényeztetni.

35 / F

febr. 7. 08:20
 33/37 anonim ***** válasza:
A fenék fontosabb nekem és jobban izgat ha feszes, kerek és még tangát is beszippant. A másik, hogy az ilyen szép fenekű lány szeresse az anált is, mert az a kedvencem.
febr. 7. 11:37
 34/37 Lacy3 ***** válasza:
Jó fenék. És ha lehet vastag comb.
febr. 8. 19:58
 35/37 anonim ***** válasza:
Az öltözködés miatt a jó, formás fenék! A mell nincs olyan hogy rossz. A túl nagy, kezelhetetlenül nagy gond lehet. Kis nejemnek két gyerek után is bazi szép körték domborodnak hátul. Meg is mutatja amikor csak lehet! Strandon szolíd, alíg mutat valamit inkább elöl látványosan kivágott. Bugyi viszont mindíg mikro-tanga vékony pántokkal átlátszók alá is!. Eszement szexi.
tegnapelőtt 08:02
 36/37 anonim ***** válasza:
Nincs jobb, mint egy szűk, formás, szétdugható segg.
tegnap 19:10
 37/37 anonim ***** válasza:
Nekem a popsi tetszik jobban ha szép gömbölyű, kemény, izmos! De csak simogatom, puszilgatom, mert az anális szeretkezés nekem nem jön be! f.
tegnap 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!