Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha összejönnétek egy pasival akiről kiderülne,
hogy nudizni szokott járni és sok nudista barátja,
ismerőse van. Mit szólnátok?
Nem zavarna és nem mennék el vele nudizni ha ott vannak a haverok
Azért van egy határ
jan. 30. 15:58
#10: De ez a prűd és elmebeteg hozzááállás szövi át az egész társadalmat. Előítéletes egy olyan dologgal szemben, amit nem is próbált, azt sem tudja, miről szól valójában, mert egy olyan közegben nőtt fel, ahol az előítélet és a szégyenérzet a természetes, ami valójában csupán egy rossz szocializáció. Pont úgy, mint a szélsőséges arab világban, ahol a csador vagy burka nélküli nő halálra kövezést érdemel. Sajnos a mi társadalmunk sem különb ezeknél, csupán a határ van máshol.
jan. 30. 15:59
13/19 A kérdező kommentje:
11-es de mennél vele ha tuti nem lennének ott a haverok, ismerősök? Csak ketten, de persze a többi strand vendég látna.
#13 nem a 11 vagyok de megjegyzem, ahhoz hogy valaki menni akarjon valahova bárkivel is - tökmindegy hogy nudi, vagy textiles, vagy csak egy sima kávézás - az első lépcsőfok a szimpátia, bizalom. Csak azért mert egy adott illető nudira jár még nem lesz sem pro, sem kontra.
jan. 30. 17:36
jan. 31. 05:14
Sziasztok.
A Naturizmus, nudizmus elsősorban az elfogadásról szól. Ezért kérem aki szereti ezeket azok ne ócsárolják azon embereket akiknek bármilyen fenntartása van a meztelenséggel. Ők ha a társadalmi beskatulyázást meg se próbálják levetni akkor engedni kell nekik hogy így éljenek. Ahogy a homoszexualitást is engedik kormányok, egyházak úgy mi is engedjük hogy meg se próbálják elfogadni illetve kipróbálni milyen is ez a teljes lelki és testi szabadság amivel egymás és a természete
elfogadása és tisztelete övez.
A Naturizmus pszichésen is tudja az embereket köztük felnőtteket és gyermekeket pozitívan befolyásolni, hiszen látják a valóságot és nem csak a reklámokban bemutatott extra szép testekkel Hasonlítják össze önmagukat. Az utóbbival csak az a problémám, hogy nagyon kevés százalékban van olyan szép test mint amit látunk ezekben, így mindenki tudatosan vagy tudatalatt Nem fogadja el saját magát így fusztrált lesz.
Mindenkinek szép napot naturistának és nemlistá nak egyaránt
jan. 31. 09:06
#16: Ebben teljesen igazad volna, ha ez kölcsönös lenne. De sajnos, mint látod nem az. Pedig pont az lenne a jó, ha mindenki hagyná úgy élni a másikat, ahogy szeretne, ha azzal nem árt senkinek. De sajnos a naturizmussal szemben van egy óriási, de teljesen alaptalan előítéletesség. Akik reklamáltak, azok nem amiatt tették, mert nem értenek egyet azzal, hogy ő nem akar levetkőzni, hanem azért, amilyen stílusban tette ezt és ahogy minősítette a naturistákat.
jan. 31. 15:42
Szerintem az összes létező magyar nudista nő ide írogat a gyakorira. Mind a három. Mert a való életben fehér hollóval gyakrabban lehet találkozni :-D
jan. 31. 23:33
#18: Valóban nagyon ritka az alapból nudista nő. Én ismerek ezen a hármon kívül is még párat, de valóban nagyságrendekkel több a férfi mint a nő. Sőt, a nudista nők többsége is csak azért nudista, mert a férje/barátja az és szívesen elmegy vele ilyen helyre, de ha kell nem zavarja a fürdőruha sem. Ők sajnos nem nudisták. Én is így vagyok, a feleségem eljön velem nudista strandra és le is vetkőzik, ha úgy alakul, de amíg én rühellem a fürdőruhát és útálok gatyás helyre járni, addig ő pont ugyanúgy szereti a fürdőruhás strandot is és nem zavarja a fürdőruha sem sajnos.
febr. 1. 08:39
Kapcsolódó kérdések: