Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ennyire szőrös felsőtest bejövős vagy inkább taszító már?
tegnapelőtt 14:26
2/8 anonim válasza:
Ez tuti nem te vagy,különben nem kellene ilyet kérdezned :))
3/8 anonim válasza:
A képen szereplő férfi felsőteste tetszik.
4/8 anonim válasza:
Jaja, hasonlóan sportos pasinál ennyi szőr piszkosul nem érdekelné a nőket. Egy nyüzügén viszont igen (mondjuk az zavarná őket hogy csenevész a pasi, a szőr már csak "bónusz" rajta).
5/8 anonim válasza:
#4. A dagadton még jobb.
Nem taszító ez a bunda.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
tegnapelőtt 14:51
7/8 anonim válasza:
Ugyan ez a kép volt már pár hónapja egy kérdésnél.
8/8 anonim válasza:
Ezzel nincs gond .
Láttam már sokkal rosszabbat de nem tehet róla
Nem zavar a test szörzet
Csak intim területén fant és a segglyukát szedje le.
1 nem szeretek szőrt köpködni szopás közben
2 nincs annál kiábrándítóbb mikor 69-ben szörös segglyukat látsz és akár még a a betyár körte is rád kacsint
Én nőként nem csak nunit gyantázás de popsi lyuknál is
Én így érzem konfortosan magam és elég higenikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!