Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakinek ötlete? Ti hová...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek ötlete? Ti hová vinétek a partnerd így?

Figyelt kérdés
Imádom ha a partnerem nagyon kihivóan van öltözve, például ha csak a mellbibját takarja a ruha vagy nagyon rövid a szoknya ami alatt nincs semmi. De ugye ezt sajnos nem mindenhol nézik jó szemmel. Valami ötlet hogy hol van erre lehetőség szerintetek nem swinger és nem nudista helyek mert azért az lényeg hogy utána forduljank.

tegnap 11:54
 1/8 A kérdező kommentje:
És az időjárás jelenleg inkább beltéri dolgokat enged. Ilyen érdekelne
tegnap 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi strandra vagy wellneszbe járunk , én is szeretem ha megnézik , esetleg beöltözős buli
tegnap 11:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy barátnőm aki ebben maximálisan partner volt,sőt még jobban izgatta mint engem. Ilyenkor mi termálba,wellnessbe jártunk.
tegnap 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:
28%

Vidd a Fóti útra odavaló

N

tegnap 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. bármelyik szórakozóhelyre mehettek, a nők egy része hasonlóan van öltözve.
tegnap 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi csontkovácsnál voltunk . Párom lengen öltözött , én meg első sorból néztem ahogy a srác le sem tudja róla venni a szemet plusz még nyomkodta is a testet :)
tegnap 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Plázába sétálni

Szólj, mikor s hol ;)

48/F

tegnap 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyobb városokba akárhova.
ma 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!