Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora minnimum pénisz mérettel tekintenek rám férfiként?
Figyelt kérdés
jan. 28. 19:26
1/8 anonim 

válasza:

Lányként mondom, hogy szerintem(!) 11-12 centitől már elég, ha jól bánik vele. Volt már olyan kapcsolatom, ahol ekkora volt a férfi mérete.
2/8 anonim 

válasza:

Neked mekkora kérdező, hogy egész este ezt a kérdést írod ki?
3/8 anonim 

válasza:

Kb. 15-16 centi már minden lánynak ideális. Őszintén megmondom, hogy én a nagyobbat szeretem, de azért 14 centitől már élvezhető.
4/8 anonim 

válasza:

Elszomorítalak.
Nem a mérettől leszel férfi.
A kisugárzásodtól és a viselkedésedtől.
De még ilyen idióta kérdéseket írsz ki addig esélyed sincs a férfi kifejezésre.
6/8 anonim 

válasza:

Méret nem lényeges annyira. Inkább az, meddig bírod tartani, meg ritmust váltani szex közben.
8/8 he84 

válasza:

Nem ettől férfi a férfi, hanem a viselkedéstől és a kisugárzástól, hogy az milyen valójában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!