Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi ruha modell alkat, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi ruha modell alkat, vagy inkább a szteroidos alkat jön be a nőknek?

Figyelt kérdés

Férfi modell alkat alatt az ilyen aboutyous, zalandos, gomezes stb. modellek alkatát értem. Magas, széles vál, enyhén izmos, sportos, de vékony.

Szteroidos alatt meg a testépítőket értem, na meg gondolok én a porosokra is, a nagydarab zsírosan izmos férfiakra.

jan. 28. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
valasz egyszerű a kérdésed kissé buta mert egyértelmű, hogy a szteroidos kigyúrtak nem jönnek be a nőknek(csak a plaza cica ribiknek meg az 50+osokonak) a normális nőknek vagy nagy részének a nőknek az alsógatya modell testalkat tetszik
jan. 28. 18:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest a második tábornak van a legnagyobb arca és ők vannak elismerve én azt látom egyes válaszoló. Szóval annyira nem ostobaság a kérdésem. Én gondoltam arra is hogy a nők ízlése nem azonos azzal amit a férfiak hisznek, főleg ezekkel az Incel teóriákkal, de lehet nekik van igazuk. Ezért is, meg azért is tettem fel a kérdést hogy mennyire érdemes belemerülni ebbe a gyúrás témába.

Egy nő élőben neked tetsző választ fog mondani alkatodhoz mérten, itt lelehet írni anonim az igazságot.

jan. 28. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok, figyelj kérdező én voltam "szteroidos kigyúrt" voltam 90 és 102 kilo is, minden nő azt mondta nekem, hogy ez már sok, sőt idiota tévképzeteik is voltak, hogy mivel nagydarab vagyok bantani fogom őket, erőszakos is vagyok, meg ilyen hülyesegek

illetve sok nő nem szereti ha a férfire több figyelem irányul mint ő rá és ha a férfi többet foglalkozik magával

hidd el nekem a nők nem szeretik ha valaki tul izmos, nagydarab, azt szeretik ha szálkás, alig izmos, sportos "csak"

jan. 28. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első és egyben harmadik válaszolónak igaza van. Soha nem találkoztam olyan nővel, akinek a testépítő típus bejött volna. Ellenben meleg férfiakkal annál inkább.
tegnapelőtt 07:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon kigyúrtak a melegeknek jönnek be inkább. Bár nőben is biztos akad, de nem ez az átlag.
tegnapelőtt 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ismerek testépítő nőt. A férje magas, de nagyon vékony. Rajta keresztül ismerek még két testépítő nőt, Ők mind a ketten leszbikusok.

Még a testépítő nőknek sem jönnek be a testépítő pasik.

tegnap 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!