Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalok! MMég mindig divatja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok! MMég mindig divatja van az orális dolgoknak (és egyéb, hüvelyen kívüli /baromságoknak/)? Vagy a Z generációval ezek kezdenek végre kikopni?

Figyelt kérdés

#szex #orális #kényszer #misszionárius #puciba #terhességtől való paranoid félelem
jan. 24. 23:02
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
88%
Még az utolsóhoz.. De azért persze már várom, hogy ő is újra úgy kinyaljon, hogy csillagokat lássak 😅 szex közben nem azon kell gondolkodni, hogy mi mire van kitalálva vagy hogy néz ki kívülről, de nekem izgató nézni is, amikor a lábaim közt van, s szerintem neki sem ronda vagy alpári látvány, amikor "tövétől hegyéig" végignyalogatom a farkát... 🤤
tegnapelőtt 08:29
 12/37 anonim ***** válasza:
28%

Már régen kiment a divatból, most csak az anál a nyerő .

Már a punciba se divat.

tegnapelőtt 09:26
 13/37 A kérdező kommentje:

"Már a punciba se divat."

Hát az mondjuk nagyon-nagyon szomorú lenne, ha így lenne. ☹

Eleve nem "divat" kéne az legyen, hanem alapnak számító dolog. Szerintem. HA már egyszer két ember egymás között szexről beszél.

(Bár felőlem... már rég elfogadom, hogy nekem vannak radikális szexuális nézeteim)

De sajnos én is rengeteg lány(nak magát író) bejegyzést olvastam itt gyakorin (IGEN, most __nem__ ennek a kérdésemnek a kommentjeiről beszélek, azt örvendetes volt olvasni, hogy azért van még, aki még azt is engedi ÉS szereti is, ha a párja telelövi, respect 👍🏻), akik írják, hogy a hüvelyi szex így hülyeség-úgy hülyeség, ő aztán semmit nem érez és a másik se fog, és minden pasi dögöljön meg, hogy csak "reszelni" akar.

tegnapelőtt 14:37
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért én megnéznék már egy statisztikát is erről, hogy hány olyan nő van, aki nem igényli vaginálisan, vagy hány olyan kapcsolat, ahol ez nem történik meg. Szerintem kb. százalékban sem mérhető arány jönne ki.
tegnapelőtt 15:36
 15/37 anonim ***** válasza:
0%

#14 akkor kellene egy statisztika arról, hogy a férfiak hogy akarják...

Legtöbben valószínűleg csak szopás és s.gg

tegnapelőtt 16:50
 16/37 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, honnan veszitek ezt, őszintén. A punci lenne a legutolsó dolog, amiről egy férfi lemondana, az én és a környezetem tapasztalásai szerint. Az anál egy extra, ami nélkül a többség tökéletesen jól megvan, a szopást biztos többen igénylik, de akikkel én voltam, azok kézimunkát kértek inkább (abban jó vagyok minden visszajelzés alapján).
tegnapelőtt 18:01
 17/37 anonim ***** válasza:

ez a kérdés.... fuh

mért menne ki a divatból? :DD nettó semmi értelme nincs

tegnapelőtt 18:25
 18/37 anonim ***** válasza:

10 -es

nem sűrűn írnak ilyet itt nők, a te posztodat szedték le ami erről szólt? :D

tegnapelőtt 18:52
 19/37 anonim ***** válasza:
#18-as, van fent posztom a "témában" pár hónappal ezelőttről, nem látom, hogy törölték volna 😅 https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
tegnapelőtt 19:58
 20/37 anonim ***** válasza:
90%

volt egy poszt amit hát sok hetero pasi szívesen olvasott :D amiben a feleség várandós és kívánós lett nagyon és naponta kedvét leli abban hogy váratlan pillanatban letámadja a férjét. meg le is nyeli meg stb

aztán Azt valamiért leszedték :D

de a farokméricskélős baromságokat bezzeg mind fenthagyják -.-

valszeg libernyák az oldal kezelője is mint a franc.

tegnapelőtt 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!