Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! MMég mindig divatja van az orális dolgoknak (és egyéb, hüvelyen kívüli /baromságoknak/)? Vagy a Z generációval ezek kezdenek végre kikopni?
Már régen kiment a divatból, most csak az anál a nyerő .
Már a punciba se divat.
"Már a punciba se divat."
Hát az mondjuk nagyon-nagyon szomorú lenne, ha így lenne. ☹
Eleve nem "divat" kéne az legyen, hanem alapnak számító dolog. Szerintem. HA már egyszer két ember egymás között szexről beszél.
(Bár felőlem... már rég elfogadom, hogy nekem vannak radikális szexuális nézeteim)
De sajnos én is rengeteg lány(nak magát író) bejegyzést olvastam itt gyakorin (IGEN, most __nem__ ennek a kérdésemnek a kommentjeiről beszélek, azt örvendetes volt olvasni, hogy azért van még, aki még azt is engedi ÉS szereti is, ha a párja telelövi, respect 👍🏻), akik írják, hogy a hüvelyi szex így hülyeség-úgy hülyeség, ő aztán semmit nem érez és a másik se fog, és minden pasi dögöljön meg, hogy csak "reszelni" akar.
#14 akkor kellene egy statisztika arról, hogy a férfiak hogy akarják...
Legtöbben valószínűleg csak szopás és s.gg
ez a kérdés.... fuh
mért menne ki a divatból? :DD nettó semmi értelme nincs
10 -es
nem sűrűn írnak ilyet itt nők, a te posztodat szedték le ami erről szólt? :D
volt egy poszt amit hát sok hetero pasi szívesen olvasott :D amiben a feleség várandós és kívánós lett nagyon és naponta kedvét leli abban hogy váratlan pillanatban letámadja a férjét. meg le is nyeli meg stb
aztán Azt valamiért leszedték :D
de a farokméricskélős baromságokat bezzeg mind fenthagyják -.-
valszeg libernyák az oldal kezelője is mint a franc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!