Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis péniszem miatt problémáim adódnak a párkapcsolataimban. Mit tehetnék?
Sziasztok!
29 éves férfi vagyok, és sajnos a péniszem mérete miatt komoly önbizalomhiányom van. 10 cm hosszú, 3 cm széles (a körmérete 10 cm), ami sok problémát okozott a párkapcsolataimban és a szexuális életemben. Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogyan kezelhetném ezt a helyzetet.
Az első barátnőmmel való együttlét során előjáték után próbáltam a nyelvemmel kielégíteni őt, de amikor meglátta a péniszem, csalódottan csak annyit mondott: „Erről azért szólhattál volna.” Ez borzasztó kínos volt számomra, és egyszerűen nem tudtam mást mondani, csak hogy „bocsi,” majd hazamentem. Később írt, hogy ne haragudjak, nem akart megbántani, és ha tudta volna előre, utánanézett volna, milyen pózok működhetnek. Ennek ellenére nem találkoztunk többet.
Tudom, hogy kicsi a péniszem, és gondolkoztam rajta, hogy megemlítem neki szex előtt, de azt is furcsának gondoltam, így végül nem tettem meg.
A második barátnőmnek már előre jeleztem a méretemet, és ő azt mondta, ez nem akadály. Nagyon kedves és türelmes volt, sokféle pózt kipróbáltunk, de sajnos semmi sem működött igazán. Mindig kicsúszott a péniszem, és egyikünk sem érzett szinte semmit. Aztán végül a "prone bone" póz közben elaludt. Ez rendkívül megalázó volt számomra, és amikor megpróbáltam visszatenni rá a fehérneműjét, hogy ne vegye észre reggel, felébredt, és nagyon kínosan érezte magát. Bborzasztóan szomorú voltam, mert ilyen helyzetbe hoztam azt akit szeretek, és az én hibám volt. Végül szakítottunk.
A harmadik barátnőmnek is előre szóltam a méretről. Mikor meglátta, azt mondta: „Ne haragudj, de ez tényleg nem fog működni,” majd hazament. Ezután négy évig nem volt párkapcsolatom.
Most ismét van barátnőm, akivel pár hónapja vagyunk együtt. Ő azt mondja, élvezi velem a szexet, de látom rajta, hogy nem érez semmit, amikor együtt vagyunk. Az ujjaimmal és a nyelvemmel is próbálkozom, de sajnos kevés sikerrel. Bár azt állítja, hogy elégedett velem, nem tud elélvezni, és úgy érzem, csak színlel, hogy ne bántson meg. Az exeivel nem volt gond az elélvezéssel behatolásos szextől, ezt ő árulta el mikor rákérdeztem. Nyilván én vagyok a legkisebb méret, amivel dolga volt.
Vásároltam pénisznagyobbító köpenyt is, de nem akarta kipróbálni, mert szerinte nincs rá szükség. Ritkán szexelünk, és olyankor is mindig ő kezdeményez. Engem bánt, hogy úgy érzem, nem tudom boldoggá tenni, és emiatt feszültség alakul ki közöttünk.
Azt mondja, érzelmi alapon szereti velem a szexet, a fizikai oldaláról megközelítve nem szokott beszélni. (abból elég rosszul jönnék ki)
Emiatt mindig hosszú az előjáték, és sokáig "kényeztetem" a nyelvemmel és az ujjaimmal, amit láthatóan nem igazán élvez. Ha megkérdezem, hogyan lehetne jobb, ő csak annyit mondd, hogy "jól csinálom" de én ennek semmi jelét nem veszem észre rajta.
Próbálom minél kevesebbet használni a farkam, mert az még kellemetlenebb szituációkat szül. Sajnos ő mindig azt akarja már az előjáték után, hogy "tegyem be". Ilyenkor mindig azt hiszem, hogy csak viccel és húzza az agyam, mert elég valószínűtlen, hogy komolyan gondolja.
Nagyon el vagyok keseredve, és tanácstalan vagyok. Van köztetek valaki, aki hasonló helyzetben van vagy volt? Hogyan tudtatok megbirkózni ezzel? Minden tanácsnak és tapasztalatnak nagyon örülnék. Köszönöm, ha megosztjátok velem a gondolataitokat!
Ez valós probléma sajnos.
Esetleg lehet, hogy nálatok helye lenne egy cuckold kapcsolatnak, na nem az alázós fajtának mert az fa.szság.
Inkább, úgy hogy elnézegetnéd őt egy normális házi baráttal, és közben kicsapnád, mint egy poreszra, vagy csatlakoznál hozzájuk, és ő közben szájjal kielégítene.
Én, ha ilyen helyzetben lennék, és szeretném a párom ilyenben gondolkodnék am.
figyelj kérdező, elmondom neked a saját tapasztalatomat azt nem tudom segít e, de azért leírom
nekem a méretem kb akkora mint a tied! barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt és bizony a szex nálunk is gond a méretem miatt, a kapcsolatunk az tényleg jó össze illünk meg minden, csak az a ro.hadt szex! hidd el én is próbáltam mindent pózt technikát de ha a méret kicsi akkor kicsi! tudom mit írok mert tapasztaltam, ez van. nyalással ki tudtam elégíteni barátnőmet ez egy rövid idegig ment is. csak ezzel az a baj hogy ez egy lánynak, nőnek ez egy idő után már nem elég. mint a hogy barátnőmnek se volt elég hogy mindig csak nyalással juttatom a csúcsra, mert egy nőnek is kell a kefélés! érted? a nők elvárják igénylik hogy az uruk párjuk megkefélje őket, nem mindig csak a nyalás! pl itt az oldalon is sok helyt olvasom a válaszolóktól hogy ha másképp nem megy akkor ki kell nyalni, na pl itt meg látszik hogy kiknek nem volt soha barátnőjük! másképp tudnák hogy ez egy lánynál nem megy a végtelenségig! a gond akkor van mint nálad is meg nálam is ,ha nincs mivel megkefélni. 10 11cm el nem igen lesz kefélés! főleg megtartani egy lányt! mi barátnőmmel együtt vagyunk mert amúgy jó minden de tudom és ő is tudja hogy tudom hogy van valakije! de nem beszélünk róla mint ha nem is lenne! sok választásom nincs, szeretem és nem akarom elveszíteni! másik lányt keresni, minek? azzal is ugyan ez lenne, farkam nem lesz nagyobb!
én ezt csak leírtam! persze a te életedet,sorsodat te irányítod
Ez szerintem nem a legjobb ötlet. Szegény srác így is ki lehet teljesen, vajon hogy reagálna érzelmileg arra, hogy egy nagyobb farkú csávó kielégíti helyette a barátnőjét a saját szeme láttára? Akkor már inkább a nyitott kapcsolat, de az is problémát jelenthet a későbbiekben.
Nem félsz attól, hogy a másik palit végül "megszereti" és téged ott hagy?
4. Ha elhagyja a csaj megint a mérete miatt, mivel vagyunk előrébb?
Az eredmény ugyan az. De ha mondjuk rá állnak erre és elkezdi izgatni a dolog simán működhet, és a csaj is csípni fogja, mert megtette érte ezt az áldozatot.
Szerintem am jó megoldás nincs, csak max kevésbé szar.
Ott a pont! Kérdező, vegyetek valami felcsatolhatós dildót, felrakod magadnak, és akkor azzal megdugod. Szerintem ez ezerszer jobb ötlet lenne, mint a cuckold vagy a nyitott kapcsolat.
Csak azt a kockázatot nem nézed, hogy a csaj ne adja ég belezúg a "házi barátba", aztán meg megint ugyan ott vagyunk, sőt, azzal megfűszerezve, hogy amiatt a koma miatt hagyja el, akivel még látta is dugni. A dildó szerintem is megérne egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!