Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők miért szeretik szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért szeretik szex közben hogyha megalázzák őket?

Figyelt kérdés
Már nagyon sok nővel voltam együtt, én magam nem szoktam semmit csinálni, de megdöbbenve tapasztaltam hogy sok csaj maga kérte dolgokat, például beszéljek vele mint egy k***val, vagy nagyon erőszakos orális szexet vagy hogy fojtogassam. Ezeket mindig az aktus közben kérték, előtte sosem. Volt 2 hölgyike akik ilyen full romantikus alkatnak tűntek, aztán szex közben kérték hogy erőszakoljam meg őket, de ezt nem is tudtam értelmezni igazából, mert már gyengéden szexeltünk.
ma 15:31
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Ezeket mi férfiak neveltük beléjük, lényegében ennyi a válasz.
ma 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
En forditva szeretnem atelni
ma 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Meg fogsz lepődni, ha egy kicsit tapasztaltabb leszel.

Csomó szűz lány masztizik erre, aki visszamosolyogni nem mer a fiúkra, nem hogy hozzájuk érni.

Kérdező még szerencsés is, hogy a nők elmondták neki a vágyaikat.

Valószínűleg, mert nem komoly kapcsolatban voltak.

ma 15:40
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Én nem szeretem.
ma 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Debrecen környékéről esetleg írhattok.

35f

ma 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Sokakban még megvan az allatias ösztön. Az en parom is ilyen,külsőre egy szende visszafogott lány, de az agyban ugyanezt kell vele tenni. A tobbiekkel foglalkozni sem szabad és az emancipált nőkkel sem!
ma 15:51
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
És ez hogy néz ki az ágyban?
ma 15:55
 8/10 kisördög1 ***** válasza:
85%
De mi ezzel a bajod? Baromi izgató így, nem csak lightosan, maszatolva!
ma 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:
A nők már a gènjeikben hordozzák a megaláztatási vágyaikat.Az őskor óta lètezik. A barátnőm is elvárja, hogy lealázzam ès perverz legyek vele. Kielègülèse után megy haza a fèrjèhez.
ma 16:29
 10/10 A kérdező kommentje:

"Valószínűleg, mert nem komoly kapcsolatban voltak."

Egyéjszakás is és komoly kapcsolat is. Az a baj hogy nekem meg nem vágyam úgy bánni egy csajjal mint egy kapcaronggyal

ma 17:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!