Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lány, 30as férfi között miért nem lehet igaz szerelem?
Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy nem vett komolyan és csak kihasznált, nagyon durván. Ehhez 1 év kellett hogy beismerjem magamnak. :(
NEm hitegetett semmivel, nem mondta, hogy ez egy kapcsolat, csak azt hogy szeret és kellek neki. Mégis a tettei azt mutatják hogy cska egy lyuk voltam számára :( Kérlek mondjátok hogy vannak rendes pasik.
#11: Akkor szerintem te a ritka kivételek egyike vagy.
Én veled egyidős vagyok, de nem hiszem, hogy komoly kapcsolatot vagy szerelmet el tudnék képzelni egy 17-18 éves lánnyal. Maximum testi kapcsolatot, de cserébe legalább nem hülyíteném.
Az más kérdés, hogy nem kellek annak a korosztálynak se. 😄
Én meg azt tapasztaltam a saját bőrömön 30-as férfiként, hogy nem lehet a fiatal lányokat komolyan venni.
Én is megismerkedtem 35 éves koromban egy 17 éves lánnyal, aki szintén előadta, hogy mennyire szereti az idősebb férfiakat, de azok nem akarják őt komolyan venni. És , hogy ez mennyire rosszul esik neki.
Én megpróbáltam komolyan venni őt, de ahogy telt az idő, kiderült, hogy ő valójában nem azt akarta, hogy komolyan vegyem, hanem egyszerűen csak dugni akart.
Persze ezzel sem lett volna semmi bajom, nem akarok álszenteskedni. Viszont ahogy tovább telt az idő, az is kiderült, hogy ő annyira szereti az idősebb férfiakat, hogy nem csak velem akar dugni, hanem még másokkal is velem párhuzamosan.:)
Ettől persze nem állítom, hogy minden fiatal lány ilyen lenne,de ezt az "engem nem vesznek komolyan az idősebb férfiak" dumát már hallottam máskor is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!