Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Van közöttetek olyan, akinek valami furcsa erogén zónája van?
Figyelt kérdés
Tehát nem az általában szokványos mell/fenék/nyak, hanem valami nem annyira szokványos testrész, vagy valami furcsa dolog amire beindultok ha csinálnak veletek.jan. 22. 19:57
1/14 anonim válasza:
Hátam , gerinc vonal
Popsi
Talp , lábszár
Hajam (be bizsergek ha bugyválják a hajam )
2/14 anonim válasza:
Nem tudom mennyire tipikus, de nekem az arcom ilyen
4/14 A kérdező kommentje:
3-as!
Persze, hiszen az sem szokványos erogén zóna.
Köszönöm a válaszokat.
jan. 22. 21:03
5/14 anonim válasza:
A legérzékenyebb erogén zónám a nyakam, de ami szinte ugyanannyira be tud indítani, azok a csuklóim (főleg az, amikor simogatja és csókolgatja) és a combjaim (valószínűleg azért, mert ha ott csókolgat, az hamar átmegy orális szexbe). Amitől még kellemesen bizsergek, az a gerincem vonala és az arcom.
6/14 anonim válasza:
Általában kiráz a hideg ha végig simítanak. Bár ez szerintem nem az amire gondolsz
8/14 jpeacefuler válasza:
A feleségemnek az alkarja. Meg az is, ha beledúrok a hajába a tarkója felől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!