Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vessek véget az 1 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vessek véget az 1 éve tartó rémálomnak?

Figyelt kérdés

Egy idősebb pasi behálózott, zsarol, ami már 1 éve tart.

Olyan dolgokra vett rá ami a legrosszabb rémálmomban sem történt meg.

A részleteket nem írnám le, mert félek hogy letiltanak, törlik, sajnos már történt ilyen. Aki szeretne segíteni, annak elmondom privátban.

Sajnos nincs bizonyítékom ellene amivle a rendőrségre tudnék menni. Próbáltam felvételt csinálni, de minden alakalommal azzal kezdi hogy kapcsoljam ki a telefonomat előtte. Írásos nyoma pedig nincs annak amit csinál.

A lényeg, hogy a férfinak vannak rólam képei, videói, amivel tönkre teheti az életem és a családomét is.

jan. 22. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szivesen megismerném a történetedet. Ird priviben akkor amikor lehet.
jan. 22. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Elküldöd nekem is a sztorit?
jan. 22. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

Nem te vagy akit a 30 éves gyógy masszöre meg dugott 16 évesen ő volt az első aztán a haverjával is megdugott mikor egyedül voltál

A masször Pista a havat Bence

Bence seggbe kukit adott de mondtad h hagyják abba de még se

Na mi van nem kaptál elég választ te idióta

jan. 22. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog elküldeni semmit. :)
jan. 22. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem is ír privátban, akkor a kérdésnek mi értelme van? :)
jan. 22. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!