Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hölgyek, Ti tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek, Ti tudnátok vonzódni egy lányosabb kinézetű pasihoz?

Figyelt kérdés

Fiúnak születtem, de 1 éve már rendszeresen próbálom a "Tomgirl", boy-girl oldalamat felszínre hozni. Egyelőre még csak zárt ajtó mögött, online teszem.

A hétköznapokban inkább egy feminim pasinak mondanának.

Biszex vagyok és eddig főleg fiúkkal volt csak kapcsolatom, (19 éves vagyok).

Igazából még sosem volt barátnőm, mert ha "oda " került a dolog hogy szexeljünk akkor a méretem miatt mindenki kibúvót keresett (az átlagtól jóval nagyobb), majd szakítottak idővel.

Nagyon nehéz így lány partnert találnom mert viszonylag szűk réteg tart vonzónak. Egy vékony, nőies srác, nagy farokkal nem épp ideális a lányoknál. Azt hiszem ez egy átok számomra, hogy sose legyen normális hetero kapcsolatom.

tegnap 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Az a lényeg, hogy az a szűk réteg ne legyen szűk és akkor be tudják venni a 20centit.
tegnap 14:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, az sokat segitene.
tegnap 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Bele se merek gondolni, hogy mennyi ocsmány privátot fogsz kapni vén kecskéktől.

Amúgy igen, ez nőknél nehezebb kérdés, bi/meleg pasiknak meg egy álom lehetsz.

tegnap 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Jól látod "szűk réteg", s pontosítanám nagyon-nagyon szűk rétegre. Te is tudod a választ, nők a férfias férfiakat szeretik, nem az identitás zavaros feminim fiúcskákat.

Amúgy rossz kategória - heteróba raktad, miközben biszex vagy (sőt mivel csak pasikkal vagy így inkább melegnek mondanám).

tegnap 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Azért vonzódok a férfiakhoz, mert férfiak. Alapvetően nem baj, ha van egy-két feminin vonása (például Timothée Chalamet kifejezetten jóképű szerintem és ő sokszor megkapja ezt a jelzőt), de amiről te írsz, az nekem sok lenne.
tegnap 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Én nem.
tegnap 14:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek a macsok jonnek be. Volt mar 3 baratnkm csak epp megakadt a dolog a szex problemanal.
tegnap 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Nekem nem jönnél be.

Nekem a mackósab pasik jönnek be.

tegnap 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Ez is egy kamu.
tegnap 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!