Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró srácok pénzért hagyják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácok pénzért hagyják melegeknek hogy orálozzon? Igaz lehet?

Figyelt kérdés
Egy borsodi haver mesélt olyat hogy ott az a hír hogy egy pasi fizet heteró fiúknak és sokan mennek. Ahogy mondta a szar biofű annyira kell nekik hogy mennek 2-3000 forintért. Szerinted ez igaz? Szerintem ha heteró nem tud semmit szexelni pasival. Bár a börtönben is megesnek dolgok.

jan. 20. 18:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Egy heteró nem csinál semmit a saját nemével! ☝️

Akiről te beszélsz, az minimum biszex.

jan. 20. 18:31
 2/15 A kérdező kommentje:
A börtönbe is?:)
jan. 20. 18:35
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Túl sok filmet nézel 😉
jan. 20. 18:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Borsodban sok minden előfordulhat.
jan. 20. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát barátom aki 3000 forintért le$opatja magát egy b.zival,az kb olyan szinten is van,meg úgy is néz ki!

Egy normális ,akár kisebb egzisztenciával is rendelkező hetero biztos,hogy ilyet nem tesz!!

jan. 20. 19:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Heteró vagyok. Azt elismerem, hogy tudnának mondani olyan összeget, aminél már elgondolkodnék rajta, hogy belemenjek, de ez egyrészt nagyságrendekkel több kellene legyen az általad írtnál, másrészt ennyit nekem aligha ajánlana bárki is, mert külsőre nem vagyok egyáltalán különleges.

A börtön az megint más. Ott tudod biztosan, hogy éveken, vagy akár évtizedeken át nőt egyáltalán nem fogsz látni élőben. Nyilván máshogy állsz hozzá ezek után teljesen.

jan. 20. 19:36
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
Sajna a szegénység....
jan. 20. 20:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nekem alapvetően nincs ellenemre a prosztitúció. Homofób se vagyok, de az fix hogy hetero a szexuális orientacióm. Szóval ha megfizeti akkor próbálkozhat, de az összetöpörödött vérpéniszem nem fogja szájbalőni. Ez fix.

Másrészt ugye ott vannak a nemi úton terjedő betegségek, amik terén a melegek -statisztikailag sokkal- érintettebbek. Nem éri meg a kockazatot

jan. 20. 22:18
 9/15 A kérdező kommentje:

Csak az utolsó kapcsán jutott eszembe egy kérdés.

Te voltál valaha std szűrésen? Ezt egy meleg kérdezte egyszer mikor ez téma volt. Évi 1x elmegy pedig max orál van gumi nélkül. Ezen anno elgondolkoztam amúgy. Én sose voltam pedig kb 40 partnerem volt mióta szexelek. Azaz simán beleférne. Na és közbe eszembe jutott a 26 éves haverom aki prostikhoz jár de szerintem neki se volt soha teszt. Ha nincs teszt akkor nincs kimutatott eredmény se. Azaz máris nincs mi a statisztikába kerüljön. Van vajon erre is statisztika hogy Hány heteró és Hány meleg van aki elmegy. Ezt csak a korrektségem nem engedte hogy ne írjam le.

jan. 20. 23:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A bortonbe lefognak 3-an és a 4. megeroszakol, ott nincs valasztasod
jan. 21. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!