Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, titeket mennyire izgat fel sajat puncitak illata, ìze?
Figyelt kérdés
Van, hogy maszti kozben megkostoljatok magatokat?ma 15:26
1/7 anonim válasza:
Az enyém olyan sósabb ízű, így nem nagyon szoktam kóstolgatni☺️
2/7 anonim válasza:
Kóstoltam, engem nem igazán hoz lázba sem az illata, sem az íze. Nekem inkább a tény izgató, hogy benedvesedtem valamire/valakitől.
3/7 anonim válasza:
Kóstoltam már
Termékeny időszakban illetve menzesz előtt pár nappal
Édeskés
Amúgy nem izgat semennyire se a saját illatom sem az ízem
Ennyire azért nem vagyok önimádo hogy magamra izgultjak fel
N31
5/7 anonim válasza:
Nehéz nem megkóstolni, hisz néha nyálazom az ujjaim maszti közben. Igazából semmi extra íze nincs, kicsit sós talán. Nem indulok be jobban tőle. 18L
6/7 anonim válasza:
Le szoktam nyalni a férjem farkáról. Nem zavar az íze, illata de nem is izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!