Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Negyven éves szűz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyven éves szűz?

Figyelt kérdés
Mindenki ismeri a filmet? Van ilyen a valóságban is?
jan. 20. 12:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
43%
Férfiak kozott esélyes, de nem hiszem, hogy nők között van 25 évnél idősebb szűz
jan. 20. 13:58
 22/27 anonim ***** válasza:
66%
Én 21 éves lány vagyok, és én sem voltam senkivel még. Rajtam múlott, mert jelentkező lett volna bőven má 14 éves korom óta. De egyikbe sem tudtam beleszeretni és én úgy akarom elveszteni.
jan. 20. 16:00
 23/27 anonim ***** válasza:
64%
#20. Szerintem ez nem jó ötlet. Ha elmegy utána halgasson róla mint a sír, mert nekem vissza taszító az aki fizet érte. Inkább legyen szűz. Nem vagyunk egyformák, bár kétlem hogy egyetlen nő is boldog lenne a tudattól. Tetejében szerintem meghatározó lesz az élmény egész életére kihat sexulálisan. Akiket én ismertem és tudtam, hogy úgy vesztették el...hát meg is látszott. Mindig mindent a nőtől vártak egyrészt. Tehát az ágyban passzívak maradtak ezen kívül minden párjukat megcsalták többnyire fizetős hölgyekkel. Persze ez az én tapasztalatom. Illetve én ezt láttam. Nem feltétlenül kell így lennie. Nem ismerek a világon mindenkit aki így vesztette el. Csak azt tudom, hogy nekem inkább a szűz kéne.
jan. 20. 17:00
 24/27 anonim ***** válasza:
24/F vagyok és szűz.
jan. 20. 17:06
 25/27 anonim ***** válasza:
Csajt ismerek, aki ugyan nincs 40, de közel van hozzá és szűz.
jan. 20. 17:51
 26/27 anonim ***** válasza:
#23 így is úgy is fizetünk érte. ha azért fizet hogy álom szeretőt faragjon belőle. már is aktív lesz. megcsalták, talán mert otthon nem kapta meg az árút:) híjába van otthon a tehén, ha az egész nap csak fekszik
jan. 20. 18:50
 27/27 anonim ***** válasza:
Papok és apácák közt elég sok van.
jan. 20. 19:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!