Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác miért csinálná jobban egy csajnál?
Figyelt kérdés
Egy társasággal iszogattam és egy 20 körüli srác mondta hogy pasi is lesz.pta már és jobb mint csajjal. Ezen agyalok azóta hogy ez lehet-e. Meg eskü agyaltam rajta ha úgy lenne hogy az élet hozza kipróbálom vár szerintem fel se állna.jan. 19. 15:37
11/11 anonim 

válasza:

Saját tapasztalataim szerint a férfiak jobban szopnak, mint a nők és őket lehet is rendesen torkoztatni 😈
9 női és 19 férfi partnerem volt eddig összesen Magyarországról, Németországból, Spanyolországból és Szlovákiából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!