Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi okozhatja ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Életemben legalább 30 nővel voltam, volt köztük csinos, vagy és kevésbé. De az erekcióval sosem volt problémám, mindig jót szexeltünk.

Nemrég megismerkedtem egy lánnyal, viszont nála csütörtököt mondott a szerszám.

Ez mitől lehet?

36/F

jan. 19. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Egy korszak lezárult barátom…
jan. 19. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Olyan ronda volt? 🤣
jan. 19. 11:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát éppen 36 éves, és nagyon jó nő!
jan. 19. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kezdődő impotencia.

Vagy lehet már nem is kezdődő.

jan. 19. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnos igen, eljön az a pont amikor már lassul az ember anyagcseréje, vérkeringése, és olyankor nem úgy akar működni a dolog. Nekem pl fekve már nem is mindig akar felállni, csak ha én vagyok felül.

Ezen felül meg fejben is lehet nem voltál annyira ott, olyankor is lankad az izgalom.

jan. 19. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
18-20 évest keress arra tuti állna
jan. 19. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
30 felett már minden hanyatlik, lesz ez még rosszabb is! :D
jan. 19. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy annyira tetszett, hogy jött a megfelelési stressz, majd legközelebb nem lesz ilyen, ha mégis akkor öregszel 😱
jan. 19. 15:06
 9/9 Senior Séf ***** válasza:

A feromonok játéka ugyanúgy jelen van, mint Hiányzó Láncszem nevű őseink között.

Nekem szintén sok partnerem volt és szintén összeakadtam olyan nővel, aki mellett - noha a földkerekség legformásabb popsiját viselte - csak művi rásegítés útján jutottam valamire. Addig se, azóta se volt ilyen.

jan. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!