Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megdugtam a magántanárnőmet....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugtam a magántanárnőmet. Erkölcsileg rendben van?

Figyelt kérdés

Már egy ideje járok hozzá órára, mert van munkán kívül egy hobbim, amihez kell elméleti tudás is. Ferjes asszony, de nagyon kívánatos 40-es. Csináltunk egy nehéz feladatot óra végén, rendesen lezsibbadtunk tőle. Erre kérdezi, hogy iszunk-e egy pohár bort, úgyis kapott többet ajándékba szülinapra. Mondom, persze. Egyedül voltunk otthon, a férje vidéken valami céges okorsegen.

Korábban is már úgy tűnt nekem, hogy szimpatizál velem, beszólogatott, viccelődött és ami feltűnt, hogy többször meg is érintett. Telt az idő, beszélgettünk, egyre pikánsabb témák ld. szex. Egyszer csak benyögi, hogy szexelni akar, ha benne vagyok. Több sem kellett, nekiestem, mint hulla részeg a lámpaoszlopnak. Nyaltuk-faltuk egymást, bevittem a hálójukba és az összes létező pózban megdugtam, még a popsit is. Olyat élvezett, hangosan nyögött, ahogy misszionáriusban tekergettem a csípőmet, hogy jól bejárja a hüvelye minden szegletét a farkam. Vagy 3x is dugtunk este, aztán kidőltünk, mint a rohadt nád. Basszus tervezett 19 órai hazaérkezésemből lett 23 óra.

Ti is éltetek már meg hasonlót?

37F, 46N

ma 09:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"még a popsit is"

És mindenfelé kented a kukiddal a a habos nutellát.

ma 12:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Legalább ne lettél volna ennyire teátrális akkor lehet hogy még el is hittük volna
ma 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!