Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi vehette el a pasi kedvét a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vehette el a pasi kedvét a szextől?

Figyelt kérdés

Leszögezném nem a párom, nincs párom. Hazaértünk, voltunk étterembe előtte és akkor ugye levettem a csizmát, kabátot stb. és leültem az ágyra.

Műbőrnadrágban voltam (alatta tanga), mondta hogy azt majd ő leveszi rólam. Felálltam, háttal neki, ő ült az ágyon, letolta és utána mondta hogy lehet most mégse akarna szexelni, majd később...

25/n

tegnap 22:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Szőrös vagy?
tegnap 22:19
 2/23 anonim ***** válasza:
67%
Dagadt vagy
tegnap 22:19
 3/23 anonim ***** válasza:
78%

És később volt szex?

bár gondolom troll kérdés...

tegnap 22:20
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Izgult? Attól félt, hogy túlizgulja és nem fog felállni?
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Meglátta a betyárkörtét!
 6/23 anonim válasza:
72%
Nekem hetero nőként elmenne attól a pasitól a kedvem, aki ilyen gépies. Ahogy el is ment attól, aki szorgosan hajtogatta össze az aktuálisan levetett ruhadarabokat.
tegnap 22:23
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom azt akarod kihozni hogy a suna szaga. A valóságban meg ezer oka lehet ha valaki offolja a dugást mégis. Lát, érez valamit ami nem passzol neki, vagy egyszerűen csak fél attól, hogy impi lesz és kerülni akarja a kudarcot.
tegnap 22:23
 8/23 anonim ***** válasza:
86%
Túl gyors volt neki a tempó.
tegnap 22:34
 9/23 Noren1989 ***** válasza:
87%
Én előbb gondolnék egy barna leszállópályára a bugyidon, vagy valami émelyítő, állott s@ggszagra.
tegnap 22:45
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

Valószinűleg kakas volt a tangád azon része ami bele megy a farpofáid közé

N31

tegnap 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!