Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves vagy és mekkora a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves vagy és mekkora a farkad?

Figyelt kérdés
Elégedett vagy vele?

jan. 17. 17:38
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
69%

Nő vagyok.

A legkissebb,amit láttam és próbáltam kb 11 cm volt,és vékony.

A legnagyobb,kb 23 cm és vastag.

Ilyen naggyal vagy háromszor volt dolgom,de látni többet láttam.

Az átlag 14-16 cm volt .

A legszebb,legkeményebb a férjemé.17-18 cm,vastag,formás.

Szóval,aki itt hitetlenkedik,elég sok férfinak van nagy farka.A baj inkább az,hogy kevesen tudnak dugni.

jan. 18. 16:02
 32/59 anonim ***** válasza:
0%

31! Akkor miért van az, hogy átlagosan meg az urológusok -akik azért több farkat látnak egy nap mint egy nő egész életében- szerint az átlag a 12-13 centi...mereven!😉

Csak szólok, nekem 13 centis van...és eddig minden barátnőm szerint az enyém NAGY!!!!

jan. 18. 18:23
 33/59 anonim ***** válasza:
0%
Amit én még gyanítok, hogy a nőknek abszolút nincs érzékük a méretekhez, pl. egyik lány szerint ha valaki farka nagyobb mint az ő tenyere akkor az 15 centi! A tenyere amúgy 10 centi széles volt, megmértük...😂 Meg a pasik mind hazudnak a farkukról én azt tapasztalom. Általában mindenki "rádob" pár centit még felfelé. Innen jönnek ezek a röhejes az 2átlag a 17 centi" meg hasonló baromságok, meg ebből, hogy a pénisznek nem azt a részét mérik, amivel behatolnak, hanem az egészet, ami sosem vesz részt a szexben, ha így nézem az enyém is 18 centis. 😅
jan. 18. 18:27
 34/59 anonim ***** válasza:
87%
Van érzékem a centikhez.Láttam kicsit,nagyot,véknyat,vastagat.Nem tudom a farkad melyik része nem vesz részt a dugásba,de én szeretem;ha tövig verik.Láttam olyat is ,ami kb egy fél literes kólás üveg vastagságú,és 20-22 cm.Meg láttam 14-15 centiseket,vastagat,véknyat is.Nagyon nem a 12 cm az átlag.
jan. 18. 21:45
 35/59 anonim ***** válasza:
14%

"Nem tudom a farkad melyik része nem vesz részt a dugásba"

Hölgyeim és uraim, ilyen az, mikor a kamaszsrác lebukik! 😉 Akik kólásüveg vastagságú farokkal nyomul...Istenem, na jó éjt majd anyu megpuszil!

jan. 18. 21:51
 36/59 anonim ***** válasza:
83%

40 éves nőként nem igazán vagyok kamasz fiú.Elhiszem,hogy te csak puncikat láttál,de hidd el én meg jó pár farkat,és mindrgyik más milyen.

Ne irigykedj.Ha kemény a farkad,és bírod legalább fél óráig,akkor már jó vagy.És ndm csak ki be húzogatni kell,azért az kevés.

jan. 18. 22:21
 37/59 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg az nem szégyen, hogy szűz vagy...na mindegy. nem kell szégyellni se azt, se azt ha kisebb 10 centinél. Mint mondtam az átlag a 12.
jan. 18. 23:07
 38/59 anonim ***** válasza:
0%
Egy nő ha nagyon sok pasival is volt abból nem lehet az átlagot megállapítani. Gondolom azért nem több 1000 az a szám.
jan. 18. 23:10
 39/59 anonim ***** válasza:
17%
Amúgy viccen kívül én valószínű jóval több péniszt láttam már, mint itt bárki, egészségügyben dolgozom...nem egyszer olyan mütyürkék vannak ott, hogy csak nézem...meg bárki menjen oda egy urológushoz és kérdezze meg mekkora az átlag pénisz. Most attól, hogy itt mindenki össze-vissza hazudja a 10 centis kukacát 15 centisnek, még nem lesz igaz!
jan. 18. 23:12
 40/59 anonim ***** válasza:
20%

38! Nem is szólva arról, hogy jellemzően olyan pasik vállalkoznak egyéjszakásokra, akiknek átlagos vagy nagyobb van.

De az igazán beszédes adat ez: a legtöbb óvszert "valamiért" a 12-15 centi közötti hosszú péniszekre gyártják...és ez világszinten igaz, gondolom az óvszergyártók csak nem hazudnak a termékeikről...

jan. 18. 23:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!