Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves vagy és mekkora a farkad?
Nő vagyok.
A legkissebb,amit láttam és próbáltam kb 11 cm volt,és vékony.
A legnagyobb,kb 23 cm és vastag.
Ilyen naggyal vagy háromszor volt dolgom,de látni többet láttam.
Az átlag 14-16 cm volt .
A legszebb,legkeményebb a férjemé.17-18 cm,vastag,formás.
Szóval,aki itt hitetlenkedik,elég sok férfinak van nagy farka.A baj inkább az,hogy kevesen tudnak dugni.
31! Akkor miért van az, hogy átlagosan meg az urológusok -akik azért több farkat látnak egy nap mint egy nő egész életében- szerint az átlag a 12-13 centi...mereven!😉
Csak szólok, nekem 13 centis van...és eddig minden barátnőm szerint az enyém NAGY!!!!
"Nem tudom a farkad melyik része nem vesz részt a dugásba"
Hölgyeim és uraim, ilyen az, mikor a kamaszsrác lebukik! 😉 Akik kólásüveg vastagságú farokkal nyomul...Istenem, na jó éjt majd anyu megpuszil!
40 éves nőként nem igazán vagyok kamasz fiú.Elhiszem,hogy te csak puncikat láttál,de hidd el én meg jó pár farkat,és mindrgyik más milyen.
Ne irigykedj.Ha kemény a farkad,és bírod legalább fél óráig,akkor már jó vagy.És ndm csak ki be húzogatni kell,azért az kevés.
38! Nem is szólva arról, hogy jellemzően olyan pasik vállalkoznak egyéjszakásokra, akiknek átlagos vagy nagyobb van.
De az igazán beszédes adat ez: a legtöbb óvszert "valamiért" a 12-15 centi közötti hosszú péniszekre gyártják...és ez világszinten igaz, gondolom az óvszergyártók csak nem hazudnak a termékeikről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!