Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire biztonságos ma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos ma lakásos prostihoz menni?

Figyelt kérdés
Régi vágyam volt egy prostit kinézni Rosszlányokon és elmenni szexelni egyet. Most szakítottam a párommal, szóval meg is tehetem. Soha nem csináltam ilyet, nem rabolnak ki, videóznak le vagy tesznek valami ilyesmit?
jan. 17. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Nem lesz gond vélhetően de csalódás lesz, frissen szakításból meg pláne. Aki kiéhezett annak tök jó aki csak kipróbálná de amúgy él vagy élet kapcsolatban annak csalódás mert te ott csak egy "senki" vagy a számára és ezt érezni fogod.
jan. 17. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Ha olyanhoz mész, aki régóta hirdet és sok a jó értékelése van, ott minimális az esélye, hogy bármi baj lenne. Mondjuk alapvetően máshol is.

Hogy mennyire érzed magad jól, csak utólag fog kiderülni. Ki kell próbálni.

jan. 17. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

Egyszer sem jártam így ahogy írod. Nekem mind jó élmény volt, és nem csak 2-nél jártam, hanem jóval többnél.

Jó lesz, ha biztosra akarsz menni nézz sok értékelésű partnert, akár a rosszlányokon vagy beszámolók.com oldalon.

Ügyesen! ;)

jan. 17. 17:43
 4/4 anonim válasza:
25%

40 hez közeledő szűz férfi vagyok,nyilván esetembe lehet beszélni kiéhezésről,ettől függetlenül amikor egyszer mentem,traumaként élt meg,elvárják hogy te ápolt legyél,őmeg fogat mosni se képes,valamit nem jól mondasz(első alkalom)már bunkózik

nyilván akinek amugyse kell más a sexenkívül,annak jó,sokan büszkék is magukra,meg eleve mennyire kell ahhoz dilisnek lenni hogy valaki kinyaljon egy prostit,mégis rengetegen megteszik

jan. 17. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!