Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelt már Temuról valaki segédeszközt?
Figyelt kérdés
Kívancsiságképp rákerestem, milyen áron vannak ott az ilyen dolgok, nyílván nagyon kecsegtetőek az árak ilyen téren is.
Rendelt már bárki bármilyen szexuális segédeszközt onnan?
Mik a tapasztalatok?
ma 12:32
1/8 anonim válasza:
Aliról vettem. De kb ugyanaz lehet. Nekem okés.
3/8 anonim válasza:
Akarok egy 18 centis dildot rendelni magamnak. Imádok tövig beleülni. 37F
4/8 anonim válasza:
Igen, szilikon cuccokat. Jo minoseg toredek arert.
5/8 anonim válasza:
Igen, szónikus csiklóizgatót, teljesen korrekt. Illetve szexi fehérneműt is, az is ok.
6/8 anonim válasza:
Valszeg rákkeltő műanyagból vannak, én nem kockáztatnék.
7/8 anonim válasza:
Ugyan azt árulják mindenhol, csak az árak másak.
Én egyszer magyar oldalról rendeltem nyuszis vibrátort 10000-ért , a Temun meg 4500 most. Pont ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!