Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz, hogy 21 évesen még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy 21 évesen még senkivel nem csókolóztam? Nem azért mert én nem akartam, hanem mert velem nem akart senki

Figyelt kérdés
ma 15:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Lany vagyok
ma 16:11
 12/23 anonim ***** válasza:

Lány vagy? Akkor nem hiszem el.

Mi lehet a probléma? Akár privátba is írhatsz.

ma 16:19
 13/23 anonim ***** válasza:
Lányként ezt nehéz elképzelni. Van ötleted, hogy mi az oka?
ma 16:39
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem az életkorod a gáz, hanem találnod kell valakit, akivel szívesen megtennéd. Magányosan nem lehet csókolózni. Legalább legyen rá egy kiszemelted. Azt meg keresgélni kell. Nem hullik az öledbe senki, csak úgy random. Vagy még az ismerkedésről is készítsek neked egy oktató tananyagot?
ma 16:49
 15/23 A kérdező kommentje:
Higyjetek el enis ezt kerdezem sajat magamtol h mi lehet velem a baj de nyilvan az hogy ennyire csunya vagyok mert fent vagyok egy par kozossegi oldalon de senki nem akar tolem semmit nemhogy interneten meg eloben sem. Majd egy par ev mulva ha így haladok el asom magam a kertbe
ma 16:55
 16/23 anonim ***** válasza:
És tényleg csúnyának tartod magad?
ma 16:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Vannak tolem azert csunyabbak is de mas egyebre nem tudok gondolni. Hiaba is agyalok ezen mert felesleges
ma 17:03
 18/23 A kérdező kommentje:
Az onbizalmamnak mar igyis annyi pedig k.rvara nem ilyen voltam regen
ma 17:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Küldesz nekem egy képet privátban?
ma 17:11
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Szűz ís vagy vagy azért hátulról dugják a lyukad ?
ma 17:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!