Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megkérdezi egy férfitól, hogy lefeküdne-e vele, akkor le is akar feküdni? Vagy ilyet megkérdezne csakúgy kíváncsiságból is?
Nem feltétlen.
Sima teszt hogy barát vagy dugópajtiként tekint rám
1
Mármint melyik kérdésemre igen a válasz? 🙈
2
Kollégák vagyunk
Értem
Ne vedd készpénznek nem feltétlen jelenti azt hogy bszatni akarja a lyukát
Szimpla kíváncsiság hogy te hogyan tekinteni rá hogy potenciális lyuknak nézted e vagy csak kollegának
N
1.es vagyok
Biztosan el menne veled odáig !
#6 ha megmozgatta a fantáziádat akkor miért nem vágtad rá az igent??? Pupák ha búbolni akartad volna a csajt akkor csípőből rá kellett volna vágni: ó megelőztél a kérdéssel, mert pont most akartam kezdeményezni nálad én is :)
Ha nemet mondtál, nem válaszoltál akkor buktad az egész storyt, még 1x nem fogja megkérdezni az tuti!
7
Rávágtam
Messengeren kérdezett rá. Én mikor olvastam, akkor írtam, hogy "persze?". Erre írtam, hogy "persze, vonzó nő" meg "de miért kérdezi".
Erre jött a szokásos, hogy ő vonzó, összekeverem valakivel stb.
Megkérdeztem én is akkor már, hogy ő lefeküdne velem.
Erre viszont nem válaszolt.
Azóta pedig többször is elérhetőnek jelezte a Messenger. Tudom, ez nem feltétlen jelenti azt, hogy valóban fent volt, de szerintem biztosan olvasta (meg nem nyitotta, de ezt a rövid kérdést akkor is láthatja, ha csak belép a Messengerbe)
Na, sikerült kitörölni egy részt a válaszomból.
Szóval írtam neki, hogy "persze". Erre kérdezett vissza, hogy "persze?".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!